Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Dziewczyna ze Stanów podsumowuje pokolenie milenium Jej wpis na facebooku zyskał w ciągu tygodnia ponad 40 milionów odsłon. Choć patrząc na nią ciężko się powstrzymać od oskarżeń o hipokryzję, to warto posłuchać co ma do powiedzenia.
Dla nieznających angielskiego moje tłumaczenie filmiku (błędy proszę mi przesyłać na PW).
wyłączyłem głos i wyobrażałem sobie, że mówi o swoim pierwszym analu....i spodobała mi się jej historia...chociaż z dupy do buzi, budzi pewien niesmak...
ja p🤬le ludzie w Afryce muszą pić wodę z kałuży i nie narzekają a ta p🤬li jak potłuczona. Nasze pokolenie oceni historia z perspektywy a nie jakaś tępa c🤬a.
do charakterystyki swojego pokolenia powinna jeszcze dodać nagrywanie bzdurnych filmików o pozornie ważnej i odkrywczej treści, które gówno znaczą i gówno zmienią
Większość sprowadza się do życia online na fb, którego sama posiada i na którym publikuję swoje mądrości, skoro chcę być lepsza, to dlaczego nie usunęła tego w p🤬du?
Ja osobiście nie mam i nie zamierzam, nie odczuwam potrzeby kontaktu z ludźmi których nie znam i nie potrzebuję oraz chwalenia się na silę co, gdzie i z kim robiłem i znam mnóstwo ludzi, którzy również to mają w dupie a telefon wystarczy w zupełności
Zaintrygowała mnie pewna kwestia. Co skłoniło ją do uwiecznienia tego monologu. Siedzi w bolidzie na parkingu, wystrojona jak markietanka na przemarsz wojski i tu nagle myśl... "a, nagram materiał o swoim pokoleniu i wrzucę do sieci".
Tyle przygotowań, starań by nagrać materiał wyglądający na spontaniczną myśl na poważny temat.
P.S
Zwróćcie uwagę na jej oczy, a dokładniej, że przez większość czasu patrzy w jeden punkt, tylko sporadycznie "uciekała wzrokiem". Zastanawia mnie, czy ona zrozumiała cokolwiek z tego co powiedziała/przeczytała.
P🤬lenie strasznie. Czasy sie zmieniają i społeczeństwo idzie z duchem czasu. Najbardziej rozp🤬alaja mnie te demotywatory że KIEDYŚ BAWILISMY SIE NA TRZEPAKU BO NIE BYLO AJFONÓW. No i super, ale gdyby w naszych czasach prawie 30 lat temu byłyby ajfony i szeroko dostepny internet - każdy robiłby to samo co dzisiejsze małolaty. Wystarczy spojrzeć teraz na tych ludzi którzy rzekomo kiedyś bawili sie bez technologi. NIkomu nie przeszłoby przez mysl zeby wyjsc z domu i nie gapić sie ciagle w te zj🤬e telefonny.