nie ma czego zazdrościć, to może prowadzić do... a co się tu mądrzyć, będzie miała c🤬jnie na starość ;P

gadajcie co chcecie, ale ja i tak tu widzę nowy wymiar seksu

Szacun dla dziewczyny, ja tylko umiem rękę obrócić o 360 stopni, a ona wymiata!

Bezkarny Mistrz napisał/a:
Kto by ją dymał stawia piwo!
![]()
widze za dla wirtualnego piwka obciagnal bys tu kazdemu

Podłoże medyczne jest bardzo skomplikowane. Cała ta nauka empiryczna może mieć kłopot ze zdiagnozowaniem choroby na odległość. Jednak medycyna weterynaryjna rozszerza zakres zainteresowań medycyny na stan zdrowia zwierząt i mogłaby tu coś wnieść.
Po wielu godzinach przemyśleń, działań, badań i wnikliwych obserwacji, wykorzystując zaawansowane doświadczenia biochemiczne stwierdzam iż:
Jest ona Azjatkom co jej pozwala robić wszystko lepiej w wieku już 5 lat, niż nam po wielu latach treningów.
Natomiast można zrozumieć jeszcze to, że ktoś urodził się w innej części świata, ale braku cycków na sadolu nie rozumiem...
Po wielu godzinach przemyśleń, działań, badań i wnikliwych obserwacji, wykorzystując zaawansowane doświadczenia biochemiczne stwierdzam iż:
Jest ona Azjatkom co jej pozwala robić wszystko lepiej w wieku już 5 lat, niż nam po wielu latach treningów.
Natomiast można zrozumieć jeszcze to, że ktoś urodził się w innej części świata, ale braku cycków na sadolu nie rozumiem...

Bezkarny Mistrz napisał/a:
Kto by ją dymał stawia piwo!
![]()
Może kciuki w górę wieśniaku ?

emkens napisał/a:
Nie wiem, jakie ma to podłoże medyczne, ale wygląda dość ciekawie
Bardzo proste, została zrobiona gumowym wibratorem.
Udało mi się
Nie takie trudne. Tylko teraz gips trochę przeszkadza :/