👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nic ciekawego, jest to rodzaj zwyrodnienia stawu, mój znajomy też takie coś miał, ludzie dostawali zawału jak zaczynał kręcić łapą w każdą stronę

gimbusowstwo lekcyjno - nudyczne
póki może, niech korzysta z ruchomości stawów.

marnotrawna napisał/a:
gimbusowstwo lekcyjno - nudyczne
![]()
Zazdrościsz jej. Od razu to widać.

bloodwar napisał/a:
Nic ciekawego
bloodwar napisał/a:
ludzie dostawali zawału jak zaczynał kręcić łapą w każdą stronę
No to rzeczywiście bardzo nieciekawe. Następny Pan Wszystko-Widziałem-Wszędzie-Byłem-Nic-Mnie-Nie-Zdziwi.

Miałem w gimbazie takiego kolegę co też wykręcał stawy ale ona bije go na głowę

itemeczek napisał/a:
No to jest nas dwóch![]()
no to będzie materiał na harda

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie