Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Pokrywa
krystek94 • 2025-01-14, 12:48
Do wypadku doszło na terenie zakład przemysłowego we wsi Nowonikołajewskij (Tatarstan).
Zerwanie pokrywy pojemnika z lakierem pod ciśnieniem. Poszkodowany 35-letni mężczyzna, który naprawiał silnik, trafił do szpitala z obrażeniami.

Zmieniono 1 razy Zgłoś
cocktajl 2025-01-14, 12:53 7
Ja nie wiem, skąd wy macie tyle gówna z kacapii albo innego p🤬dostanu?
Zgłoś
Czekoladowy_książe 2025-01-14, 13:17 2
cocktajl napisał/a:

Brak zapoznania z BHP, teoria ruskiego miru i jego pochodne Iq hinduskiego gówna masa tanich kamer w miejscach publicznych/pracy materiałów od groma
Zgłoś
JoSeed 2025-01-14, 13:28 2
Prawie jak wok
Zgłoś
JG800 2025-01-14, 13:53
Deklem w dekiel... deklowi.
Zgłoś
~REsadER 2025-01-14, 14:24
w Tatarstanie sylwester dalej trwa...
Zgłoś
Siriuz 2025-01-14, 16:00 3
cocktajl napisał/a:

Od wybuchu wojny taki zlew. Część wrzucają pewnie Ukraińcy.
Ponad to ponieważ należymy do bloku zachodniego, to u nas można zostać pociągniętym do odpowiedzialności za nieautoryzowane publikowanie takich treści z zachodu, ale to co dzieje się za wschodnią granicą to c🤬j. Takie tam uznaniowe podejście do prawa. Mamy paragraf na publiczne znieważenie głowy obcego państwa, ale po wybuchu wojny prokuratura ma to w dupie i każdy od kundla przez celebrytów po polityków jedzie po Putinie w publicznych mediach.

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
iym03860 2025-01-14, 16:11
mało brakowało do gruz 200
Zgłoś
gdfgdf 2025-01-14, 16:12 2
Siriuz napisał/a:

ale po wybuchu wojny prokuratura ma to w dupie i każdy od kundla przez celebrytów po polityków jedzie po Putinie w publicznych mediach.

Dokładnie, każdy jedzie po Putinie a to nie jest na prawdę zły człowiek i by było nam dobrze, w jego obozie, to nie, trzeba było iść na zachód, to macie teraz pełno popielatych, gejostwa, niedługo trzeba będzie c🤬kę Urszuli lizać, będzie losowanie i ten kto wylosowany w EU danego dnia liże psiochę, ciekawe jak wam się to spodoba wszystko, dalej będziecie na Zandberga głosować k🤬a ja już nie mam siły na to wszystko ide zwalić
Zgłoś
Antebot 2025-01-14, 16:12 1
Zaniedbania w BHP to mój ulubiony temat Zwłaszcza z indyjskich i chińskich gównofabryk. Szkoda że nie ma osobnego działu z tym p🤬lnikiem i innymi katastrofami budowlanymi

...
Zgłoś
Crisko 2025-01-14, 16:48
Siriuz napisał/a:

Od wybuchu wojny taki zlew. Część wrzucają pewnie Ukraińcy.
Ponad to ponieważ należymy do bloku zachodniego

Jesteś z rosji czy ukrainy że należysz do bloku wschodniego?
Zgłoś
illusion 2025-01-14, 17:03
Dekiel
Deklowi
Deklem
Zgłoś
dominik666 2025-01-14, 17:24 4
gdfgdf napisał/a:

Dokładnie, każdy jedzie po Putinie a to nie jest na prawdę zły człowiek i by było nam dobrze, w jego obozie, to nie, trzeba było iść na zachód, to macie teraz pełno popielatych, gejostwa, niedługo trzeba będzie c🤬kę Urszuli lizać, będzie losowanie i ten kto wylosowany w EU danego dnia liże psiochę, ciekawe jak wam się to spodoba wszystko, dalej będziecie na Zandberga głosować k🤬a ja już nie mam siły na to wszystko ide zwalić

No to wyp🤬alaj do moskwy c🤬lu.
Zgłoś
Karboksylator 2025-01-14, 18:06
w usa by został milionerem, a tak po l4 do roboty i potrącą mu z pensji za nie złapanie dekielka

podpis użytkownika

z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Zgłoś
Siriuz 2025-01-14, 18:27 2
solltys napisał/a:

Jesteś z rosji czy ukrainy że należysz do bloku wschodniego?

dominik666 napisał/a:

No to wyp🤬alaj do moskwy c🤬lu.

Nie zesrajcie się Ukraińcy

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie