Masa sama się nie zrobi.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
Tylko idiota podnosi sztangę bez zabezpieczenia obciążenia... poza tym szkoda, że się nie zrzygał...
KrisCFC
Tylko idiota podnosi sztangę bez zabezpieczenia obciążenia... poza tym szkoda, że się nie zrzygał...
Bez asekuracji raczej dobrze , że nie ma ale co ja tam wiem:)
Bez asekuracji raczej dobrze , że nie ma ale co ja tam wiem:)
Up:
Chodzi o zabezpieczenie obciążenia przed samoistnym zjechaniem, tak jak na filmiku, nie o asekurację innej osoby
Chodzi o zabezpieczenie obciążenia przed samoistnym zjechaniem, tak jak na filmiku, nie o asekurację innej osoby
kubim napisał/a:
Up:
Chodzi o zabezpieczenie obciążenia przed samoistnym zjechaniem, tak jak na filmiku, nie o asekurację innej osoby![]()
Jak podnosi bez asekuracji i mu spadnie sztanga na klatę, to co ma z nią zrobić? Dlatego jeżeli ćwiczy się bez asekuracji to nie zakłada się tych zabezpieczeń, żeby w razie czego można było pozbyć się obciążenia.
Nie jestem ekspertem (przyznałem się) ale czy to jakoś nie ma wpływu na zawał czy coś innego groźnego, tak jeść w czasie treningu? Pytam bo nie wiem czy sam tak nie zrobić.
BratStali
Hm ciężko powiedzieć. Fakt że możesz się utopić łyżką wody, oddech podczas wysiłku jest inny więc wcale o to nie trudno. A co do jedzenia to czasem robią testy wysiłkowe i nic im nie jest, chociaż jedzenie ciasta podczas dużego wysiłku? Przed treningiem nawet spoko bo ci cukier skacze i wydajesz się mieć więcej powera, ale jeść ciasto w trakcie. Wątpię. Oczywiście tutaj koleś nie ćwiczy na poważnie więc nie ma co tego brać za przykład.
Hm ciężko powiedzieć. Fakt że możesz się utopić łyżką wody, oddech podczas wysiłku jest inny więc wcale o to nie trudno. A co do jedzenia to czasem robią testy wysiłkowe i nic im nie jest, chociaż jedzenie ciasta podczas dużego wysiłku? Przed treningiem nawet spoko bo ci cukier skacze i wydajesz się mieć więcej powera, ale jeść ciasto w trakcie. Wątpię. Oczywiście tutaj koleś nie ćwiczy na poważnie więc nie ma co tego brać za przykład.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie