Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2015-07-22, 12:11
Śmieszne i fajny sposób na wyrwanie lasek na siłowni.
@up o ile jakieś tam znadziejsz :p
Tylko idiota podnosi sztangę bez zabezpieczenia obciążenia... poza tym szkoda, że się nie zrzygał...
konto usunięte
2015-07-22, 16:24
KrisCFC
Tylko idiota podnosi sztangę bez zabezpieczenia obciążenia... poza tym szkoda, że się nie zrzygał...
Bez asekuracji raczej dobrze , że nie ma ale co ja tam wiem:)
Up:
Chodzi o zabezpieczenie obciążenia przed samoistnym zjechaniem, tak jak na filmiku, nie o asekurację innej osoby
kubim napisał/a:
Up:
Chodzi o zabezpieczenie obciążenia przed samoistnym zjechaniem, tak jak na filmiku, nie o asekurację innej osoby
Jak podnosi bez asekuracji i mu spadnie sztanga na klatę, to co ma z nią zrobić? Dlatego jeżeli ćwiczy się bez asekuracji to nie zakłada się tych zabezpieczeń, żeby w razie czego można było pozbyć się obciążenia.
No i pozytywnie
konto usunięte
2015-07-22, 17:59
Nie jestem ekspertem (przyznałem się) ale czy to jakoś nie ma wpływu na zawał czy coś innego groźnego, tak jeść w czasie treningu? Pytam bo nie wiem czy sam tak nie zrobić.
ani to śmieszne, ani to mądre.
@up
Ani ty fajny,ani ty mądry.
konto usunięte
2015-07-22, 20:17
BratStali
Hm ciężko powiedzieć. Fakt że możesz się utopić łyżką wody, oddech podczas wysiłku jest inny więc wcale o to nie trudno. A co do jedzenia to czasem robią testy wysiłkowe i nic im nie jest, chociaż jedzenie ciasta podczas dużego wysiłku? Przed treningiem nawet spoko bo ci cukier skacze i wydajesz się mieć więcej powera, ale jeść ciasto w trakcie. Wątpię. Oczywiście tutaj koleś nie ćwiczy na poważnie więc nie ma co tego brać za przykład.
Nie chciałbym mieć takiego pajaca na swojej siłowni.