Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2010-02-16, 21:20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-16, 21:41
Ludzie, byliście kiedyś na prawdziwym polskim weselu? Tam są agenci którzy jednego wieczora wypijają po dwa litry i żyją. Jestem pod wrażeniem, póki co moje największe osiągnięcie to dwa specjale pod rząd duszkiem
Zgłoś
Twój Stary 2010-02-16, 21:41
a potem obudzila sie z pocietym filmiem i wysrala 3 kondony
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-16, 21:50
Na Lekarskim obliczaliśmy ile L wódki trzeba by wypić by mieć natychmiastowy zgon. Wyszło 1,5-2L 40% jednorazowo, bez względu na masę. Tak samo słychać pękanie nakretki, czyli nie fejk :O. Browar, za to, że ma większe jaja od moich O_O.
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-16, 21:51
fake and gay
Zgłoś
ja_nemo 2010-02-16, 21:51
a pozniej kolejarz w dupe hahaha
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-16, 22:05 1
Za hardcore'a, za punk rock'a wypijemy kwadracioka !
Zgłoś
Mariano Mexicano 2010-02-16, 22:17
te kraty z tyłu to chyba od celi dla anonimowych alkocholików.
Zgłoś
koniotajner 2010-02-16, 22:23
sranie w banie
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-16, 22:36
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-16, 22:41
to Weronka, a nie fake!
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-16, 22:46
Ja bym to zrobił lepiej
Zgłoś
kalo_gero 2010-02-16, 23:33
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-16, 23:48
jak wam zaimponowala to gratuluje gustu
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-17, 0:08
Znam opowieść o kobiecie, która była w stanie przepić każdego faceta. Podobno na Sylwestra (+ /- 20 lat temu) upadła dopiero jak wszyscy inni wstali ok. południa. Opowieść usłyszałem od bardzo wiarygodnego człowieka więc jestem w stanie uwierzyć że kobieta jest w stanie na raz wypić pół litra.

Filmików podobnych do tego widziałem już sporo. Czasem sobie myślę że też być może dałbym radę wychlać flaszkę na raz. Tyle że zastanawiam się po co? Przyjemności z tego nie ma a tylko ryzyko upadku na mordę tuż po wypiciu. No chyba że ktoś chce zostać gwiazdą internetu...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem