📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:22
Jak wyglądała po kilku(nastu) minutach? Z pewnością podobne lub gorzej od tego kolesia:
...czyli haftowała dalej niż widziała. Mimo to, zawstydziła wielu z nas myślących, że potrafi szybko pić.
...czyli haftowała dalej niż widziała. Mimo to, zawstydziła wielu z nas myślących, że potrafi szybko pić.
To kiedy i kto się wiesza? Kiedy będzie bum w necie i wp/interwencja będą trąbić jak przy paulince?
od początku filmiku akcyza zerwana
Właśnie, że nie była zerwana...Znam dobre zawodniczki na moim osiedlu w Bydgoszczy na Szwederowie, ale ta ma mistrza
Właśnie, że nie była zerwana...Znam dobre zawodniczki na moim osiedlu w Bydgoszczy na Szwederowie, ale ta ma mistrza
a ja tą pannę niestety znam i to nie pierwszy jej taki "wyczyn" :/ żal
yarzapp napisał/a:
Jest wiele lepszych wódek niż Luksusowa.
ale Luksusowa jest najlepsza z tych z dolnej półki
yarzapp napisał/a:
Jest wiele lepszych wódek niż Luksusowa.
troyak napisał/a:
ale Luksusowa jest najlepsza z tych z dolnej półki
Poza tym jest we flaszce co się nie turla.
chciałbym ją zobaczyć za 20-30 minut, zarzyganą i zasmarkaną i ciekawe czy by ktoś napisał że mu zaimponowała
Wy daje mi się że to jest Fake
Ponieważ kobieta przy takiej dawce alkocholu by umarła.
Chyba że zaczeła by wymiotować wtedy z trudem ale przeżyła by.
Zobaczcie na początku filmiku widać że akcyza jest zerwana wystarczy się tylko przyjrzeć . A taki klik mogli zrobić pod kamerą
pzdr.
Ponieważ kobieta przy takiej dawce alkocholu by umarła.
Chyba że zaczeła by wymiotować wtedy z trudem ale przeżyła by.
Zobaczcie na początku filmiku widać że akcyza jest zerwana wystarczy się tylko przyjrzeć . A taki klik mogli zrobić pod kamerą
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie