📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:14

Jakie Miami? Toż to Vice City.
Na samym początku tuż obok jest szpital, gdzie można robić misje karetką... tak się pomylić
Na samym początku tuż obok jest szpital, gdzie można robić misje karetką... tak się pomylić

ALTON, uważasz ze Polacy to gorszy naród? Skoro mowisz ze jedyne co tam Polskie to mogly bym wymiociny, To szczerze Ci wspólczuje, rośnie kolejny człowiek, ktory w życiu sobie nie poradzi i bedzie tylko steąkl jakie to zycie ejst ciezkie. Pan da pan da

"Że co? Sądzisz niby, że Polacy nie potrafią się wybić w USA? Stary, połowa przemysłu w Detroit to sami Polacy, akurat pracowałem u jednego typka."
Nikt nie twierdzi ,że Polak nie potrafi się wybić ... ,ale Ciebie kolego wyobraźnia chyba opętała "
I Ty pracowałeś " U jednego typka" chyba Cie tam w kapuście z legitymacją mama wysłała albo bociany odlatujące w ciepłe kraje polujące na delfiny tam przytransportowały
Nikt nie twierdzi ,że Polak nie potrafi się wybić ... ,ale Ciebie kolego wyobraźnia chyba opętała "
I Ty pracowałeś " U jednego typka" chyba Cie tam w kapuście z legitymacją mama wysłała albo bociany odlatujące w ciepłe kraje polujące na delfiny tam przytransportowały

czytam wasze komentarze i mam niezłą beke, jaki butthurt, zawiść co po niektórych z porażająca, ale czego oczekiwać od typowych polaczków biedaczków

jezeli to sa rzeczywiscie polacy w co watpie to zapraszamy was do nas razem ze swoimi samochodami my sie nimi zaopiekujemy

pewnie boye się skrzyknęli na jakiejś imprezie zamiast odprowadzić furę na parking, sobie nagrali filmik

Lejta się! Jedno jest pewne: jak się postarasz możesz wszystko. MACCA!

racuch90
18 latku. W życiu zrobiłem już tyle, że chyba byś tego nie ogarnął. Ty dalej siedzisz na dupsku na garnku matki .. mama kup mi to, mama daj mi na piwo..
Za rok matura? Ucz się.. bo zostanie ci zamiatanie ulic.
18 latku. W życiu zrobiłem już tyle, że chyba byś tego nie ogarnął. Ty dalej siedzisz na dupsku na garnku matki .. mama kup mi to, mama daj mi na piwo..
Za rok matura? Ucz się.. bo zostanie ci zamiatanie ulic.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie