📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:14

axtxn napisał/a:
Mogą się dorobić? A Czemu Ty sie tam nie dorobiłeś?
Szkoła. Ale po liceum lecę do USA na stałe (studia, jakaś fucha). Huta aluminium i $15/h to niżej niż dno moich ambicji, nie oszukujmy się.

Grelo jesteś jednym z tych, którym przypadkowo udało się jakoś minimalnie wybić ponad grupę rówieśniczą. Jesteś jednym z tych, którym się wydaje, że złapali pana boga za nogi.. no ale twój wiek to wybacza. Jeszcze cię życie zweryfikuje.

I siedzi w Audi Qileś tam, które można zobaczyć na ulicach każdego dużego Polskiego miasta.
Też umiem kręcić filmiki samochodów przejeżdżających obok. A łysą pałkę było widać tylko w Audi fkoz.
Starczy tych "Bo ty to głupi, a ty to biedny, a tamten to jeszcze nieudacznik życiowy."
Idzcie zarabiać, wydawać i kupować. Fajnie będzie mieć drogą trumnę i nikogo kto by mógł odebrać spadek.
Też umiem kręcić filmiki samochodów przejeżdżających obok. A łysą pałkę było widać tylko w Audi fkoz.
Starczy tych "Bo ty to głupi, a ty to biedny, a tamten to jeszcze nieudacznik życiowy."
Idzcie zarabiać, wydawać i kupować. Fajnie będzie mieć drogą trumnę i nikogo kto by mógł odebrać spadek.
Styku napisał/a:
Piwa nie ma, bo nie lubię patrzeć jak inni mają lepiej.
Poza tym kozacki rap mnie przerósł.
i tu wychodzi szydło z worka, taka nasza narodowa Polska cecha: zawiść i zazdrość bo ktoś ma lepiej ode mnie. Żałosne

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie