Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:48
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pantilion 2018-09-30, 21:01 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2018-09-30, 21:01 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Tryper 2018-09-30, 21:09 5
Ciekawe czy biorą 90E za tydzień na ich 'lokacji'.
Prawda jest taka, że za granicą grubo ponad 90% (wynik pięcioletnich obserwacji współplemieńców) to totalna patologia, która najlepiej, gdyby nigdy nie wróciła już do Polski. Bez wykształcenia, bez celu w życiu, byleby na egzystencje i używki wystarczyło. Zero znajomości chociaż angielskiego w minimalnym stopniu. Ludzie w większości godzi się na takie warunki, jak widać zresztą na filmie.
Te ich dumne, zadarte gęby w niczym nie mają odniesienia w realiach. W takiej Holandii, tubylcy mają Polaków za kogoś jak my mamy Ukraińców.
Zgłoś
konto usunięte 2018-09-30, 21:17 1
Zgłoś
konto usunięte 2018-09-30, 21:52
obóz pracy
Zgłoś
Presty 2018-09-30, 21:54 1
jeszcze raz - nikt nikomu nie kazał tam pracować
Zgłoś
Dżizas_kurde 2018-09-30, 23:24 3
Zgłoś
r1mel 2018-10-01, 2:47 7
Zgłoś
Bosheszczye 2018-10-01, 4:36 1
Zawsze mógł odłożyć w Polsce, pojechać za granicę i przez pierwszy miesiąc utrzymywać się ze swoich w jakimś wynajętym pokoju.
Zgłoś
konto usunięte 2018-10-01, 6:10 1
Zgłoś
Wiewór 2018-10-01, 7:43
Zgłoś
konto usunięte 2018-10-01, 9:19 4
Typ jak ludzie, z którymi chodziłem do podstawówki. Nauczyciele mówili "ucz się, bo będziesz klepał biedę i będziesz popychadłem", ale kozaczki miały to gdzieś. Teraz każdy kto się uczył ma przynajmniej jedno mieszkanie/dom i nowy/kilkuletni fajny samochód. Kozaczki co się uczyć nie chcieli, to widuję jak chodzą uwaleni w farbach po pracy z butelkami po piwko do sklepu. Miałem start jak inni, ale jakoś w głowie miałem, że przyszłość zależy tylko ode mnie.
Zgłoś
panta_rhei 2018-10-01, 11:59
Kozaczek uwalony w farbie może w Polsce zarobić z palcem w dupie ze 4 kafle na łape. Nie ogarniam co się dzieję. Mam firmę wykończeniową i zatrudniam kilku chłopa. Jest sprzęt, są warunki, są umowy. Praca 10h dziennie. Nikt nikogo nie goni a jeśli to się zdarzy już widzę w oczach pretensje, że ktoś coś wymaga. Znalezienie kogoś nowego graniczy z cudem bo większości LUDZI NIE CHCE SIĘ PRACOWAĆ. Nie generalizuję bo moje chłopaki póki co trzymają jeszcze w miarę fason i robią. Ale gdy mam rozmowę z kimś nowym to ręce opadają. Ostatnio koleś był oburzony, że musi sam do mnie dojechać (5-6km obwodnicą bez korków). Do mnie czyli do miejsca z którego wyruszamy na robotę (dojazdy liczą się w godzinówce), a nie miejsca remontu. Nie ogarniam zatem jak pojawiła się taka dysproporcja, że jedni robią w takich warunkach jak na filmie, a innym palcem nie chce się kiwnąć i wolą siedzieć na dupie niż zarabiać.
Zgłoś
Wiewór 2018-10-01, 12:52
Zgłoś
Cloverface 2018-10-01, 14:15 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem