Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Polacy i sen o Holandii
Pantilion • 2018-09-30, 19:30
Komfort najważniejszy...

podpis użytkownika

"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Zgłoś
alucard696pl 2018-09-30, 19:37 24
A c🤬tym i reszcie malp k🤬a hotele daja
Zgłoś
mazzieh84 2018-09-30, 19:53 2
Ech, biznesmeni j🤬i
Zgłoś
mygyry 2018-09-30, 20:03 3
Ale na ajfona uzbiera i pajacuje w kraju, jakie to kokosy za granicą...
Zgłoś
patryk.sud 2018-09-30, 20:07 9
Ale jakby wam dali porządne mieszkanie to byście z tego obore zrobili... taka prawda. Pozdrawiam
Zgłoś
Pantilion 2018-09-30, 20:14 110
Rebeliant_ZPF napisał/a:

Nikt nikomu nie każe tam pracować. Parobek pojedzie.

To prawda nikt nikomu nie każe tam być. Tylko nie każdy musi być wykształconym i zadufanym w sobie dupkiem. Mi i mojej rodzinie na szczęście w tej chwili niczego nie brakuje, ale wiem co to bieda i głód. Może ci ludzie są dla ciebie jakimś podrzędnym tworem ze "szklanego" ekranu... Tylko wielu z nich też ma dzieci i rodziny. Tak samo jak ty chce dla nich jak najlepiej i robi wszystko żeby tak było. Wiele razy miałem w życiu ciężko i rodziców nie było stać na choćby nowe buty. Wyjeżdżał tata i wyjeżdżała mama, a ja musiałem dorosnąć szybciej niż bym chciał i zająć się rodzeństwem... Prałem gotowałem i wszystko inne... Czy uwłaczało to mojej męskości...? Nie... bo wiem, że w tym czasie moi rodzicie zap🤬lali żeby dziś mi było lepiej... Nie wiem czy mnie zrozumiesz, ale wk🤬ia mnie takie p🤬lenie o ludziach, których zupełnie nie znasz.

podpis użytkownika

"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2018-09-30, 20:16 10
W takich warunkach nawet upainiec nie będzie spał. A Polak a jakże... k🤬a wstyd. W życiu bym w takich warunkach nie spał. najpierw zrobiłbym gnój takiemu pracodawcy a potem się zwolnił...

Ze strony Axidus.pl
"Każdy pracownik jest traktowany u nas indywidualnie. Jako agencja zapewniamy transport, zakwaterowanie, pełne ubezpieczenie. Nasi koordynatorzy są do dyspozycji pracowników 24/7."
Zgłoś
Konto usunięte 2018-09-30, 20:25
dziś 30 sty

na obiad porcja rosołowa a jutro na kolację gotowane ziemniaczki z solą a 9tego na obiad smażona cebula
i tak co miesiąc

ale to wasza własną wina cieszycie się z pensji 3000 zł
r🤬ają was
Zgłoś
Pantilion 2018-09-30, 20:31 11
Szwajcenegier napisał/a:

dziś 30 sty

na obiad porcja rosołowa a jutro na kolację gotowane ziemniaczki z solą a 9tego na obiad smażona cebula
i tak co miesiąc

ale to wasza własną wina cieszycie się z pensji 3000 zł
r🤬ają was

Dobrze, że ty wygrałeś życie w luksusie i niech ci lateksowa kołdra na c🤬ju cz🤬cha lekką będzie

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2018-09-30, 20:32
oj biedaki cebilaki

porcje rosołowe na obiad i kartofle raz na tydzień
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2018-09-30, 20:37 26
Pantilion napisał/a:

Dobrze, że ty wygrałeś życie w luksusie...

Nie karmić trolla. 90% Polaków je lepiej niż większość Niemców, Francuzów, Angoli...
Impra w PL, w h🤬j mięsiwa, wędlinki, sałatki...
Impra w DE... paluszki... k🤬a jak jakiś cudzoziemiec zobaczy jak w PL się jada to jest w szoku a tu jakiś k🤬a troll takie bzdury pisze.
Zgłoś
Konto usunięte 2018-09-30, 20:50 1
k🤬a nawet tu są politycy

Pantilion napisał/a:

Dobrze, że ty wygrałeś życie w luksusie i niech ci lateksowa kołdra na c🤬ju cz🤬cha lekką będzie

do wszystkiego doszedłem sam
A wy
chłosty i do pracy za 3000 zł i to wam starcza ja p🤬le co za naród bity niewolnicy
pdlaczego inne kraje są bogatsze?

bo wy jebiecie na nich
Zgłoś
Konto usunięte 2018-09-30, 20:52
Jak dla polaków, to i tak zbędne luksusy. Po c🤬j im te materace? Przecież większość z nich pewnie w polandii sypiała na zaszczanych barłogach w zatęchłych norach. I tak trafił im się awans społeczny - wpuszczono ich do jednego z najbardziej rozwiniętych krajów i pozwolono tam pracować i zużywać tamtejsze powietrze.
Zgłoś
Pantilion 2018-09-30, 20:56 3
Szwajcenegier napisał/a:

k🤬a nawet tu są politycy

A wy
chłosty i do pracy za 3000 zł i to wam starcza ja p🤬le co za naród bity niewolnicy

bo wy jebiecie na nich

Jebnij się słownikiem poprawnej polszczyzny i to tak z pięć razy... profilaktycznie durniu

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2018-09-30, 21:00 1
@ Szwajcengier i z🤬by, które c🤬ja o życiu wiedzą, a prawią "mondrości" że aż mdli. J🤬i hipokryci, narcyze, socjopaci.

Lola wróciłeś? dlugo cię nie było pewnie byłeś u holendra na szparagach...

Szwajcenegier napisał/a:

k🤬a nawet tu są politycy

A wy

bo wy jebiecie na nich

hahaha dlaczego? dlatego że twoi starzy głosowali na debili! Ot dlaczego.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie