podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"Nikt nikomu nie każe tam pracować. Parobek pojedzie.
podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"dziś 30 sty
na obiad porcja rosołowa a jutro na kolację gotowane ziemniaczki z solą a 9tego na obiad smażona cebula
i tak co miesiąc
ale to wasza własną winacieszycie się z pensji 3000 zł
r🤬ają was
podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Dobrze, że ty wygrałeś życie w luksusie...
Dobrze, że ty wygrałeś życie w luksusie i niech ci lateksowa kołdra na c🤬ju cz🤬cha lekką będzie![]()
k🤬a nawet tu są politycy
do wszystkiego doszedłem sam
A wy
chłosty i do pracy za 3000 zł i to wam starcza ja p🤬le co za naród bity niewolnicy
pdlaczego inne kraje są bogatsze?
bo wy jebiecie na nich
podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"k🤬a nawet tu są politycy
do wszystkiego doszedłem sam
A wy
chłosty i do pracy za 3000 zł i to wam starcza ja p🤬le co za naród bity niewolnicy
pdlaczego inne kraje są bogatsze?
bo wy jebiecie na nich