Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Polacy na obczyźnie
not_NULL • 2010-04-18, 15:25
Na początku troszkę przynudzania, ale warto oglądać całość.
Nie zniechęcać się czasem trwania - ładnie pokazanie dlaczego wszyscy myślą o nas co najmniej źle na obczyźnie :]

Swoją drogą, kawał łba trzeba mieć, żeby miotłę wozić na silniku, nie?
Zgłoś
ferro 2010-04-18, 15:54
o ja p🤬le brak słow
Zgłoś
tomi2010 2010-04-18, 16:09 2
jebac reszte gdzie jest najblizszy coffee shop zeby zapalic
Zgłoś
Konto usunięte 2010-04-18, 17:13
nie no as ;x
Zgłoś
Konto usunięte 2010-04-18, 17:45
zawsze mówiłem że betami jeżdżą specyficzni ludzie.
Zgłoś
Konto usunięte 2010-04-18, 17:47
Kolejny polak ze swoim zajebistym BMW.
Zgłoś
Lew 2010-04-18, 18:09 2
8:10 min

Mina dziewczyny.. xDDD

A miotła hmm pełniła role rozpórki kielichów w tej beemce ?XD
Zgłoś
Konto usunięte 2010-04-18, 18:47 2
_XaL_ napisał/a:

ładnie pokazanie dlaczego wszyscy myślą o nas co najmniej źle na obczyźnie :]

Tak - "wszyscy" o "nas" myślą "co najmniej źle". Za siebie mów 'polaczku' z kompleksem mniejszości. Ja się za granicą nie spotkałem z negatywnymi opiniami - najwięcej narzekania na Polskę to spotyka się nie na 'obczyźnie', tylko w Polsce, i to najczęściej od tych którzy za granicą nigdy nie byli, no chyba że na zmywak, truskawki albo auto ze schrotta ściągnąć.
Zgłoś
Konto usunięte 2010-04-18, 19:23
ojaaa miotla niszczy! gadka o coffee shopie zreszta tez i gdzie to dziecko?
Zgłoś
Bananek 2010-04-18, 21:10
I tym POLIZEI bije policję na głowę. Kultura i biegła znajomość języka angielskiego. Ciekawe jak zachowaliby się polscy gliniarze. Na pewno wzięliby od razu niemałą łapóweczkę od cudzoziemca.

podpis użytkownika

Ktoś nie śpi, żeby spać mógł ktoś...
Zgłoś
not_NULL 2010-04-18, 21:25 2
Blake Carrington napisał/a:

Tak - "wszyscy"

Widzę że pojęcie 'ironii' jest nazbyt cyniczne abyś je wychwycił i ogarnął.
Cytat:

o "nas" myślą

j/w
Cytat:

"co najmniej źle".

j/w
Cytat:

Za siebie mów 'polaczku' z kompleksem mniejszości.

Jeśli myślisz, że 'wszyscy', 'zawsze', 'każdy', 'nigdy', 'żaden', 'nikt' to słowa, które mają w ogóle jakiekolwiek odniesienie do rzeczywistości przy tak ogólnych informacjach, gratuluję poziomu inteligencji i dystansu do życia.
Cytat:

Ja się za granicą nie spotkałem z negatywnymi opiniami - najwięcej narzekania na Polskę to spotyka się nie na 'obczyźnie', tylko w Polsce,

'Mów za siebie polaczku'
Cytat:

i to najczęściej od tych którzy za granicą nigdy nie byli, no chyba że na zmywak, truskawki albo auto ze schrotta ściągnąć.

Widzę, że obeznany w temacie jesteś. Jeśli zrozumienie tutejszego poczucia humoru sprawia Ci trudność i wyjaskrawia Ci problemy osobowościowe, cóż - cierpię wraz z Tobą. Niemniej jednak - idź się przejść.
Zgłoś
Zdunkov 2010-04-18, 22:16
błagam, zrób ktoś gifa kto potrafi z 8:06 - 8:10 xDD
Zgłoś
Konto usunięte 2010-04-18, 22:25
ooo krwa bmw jest zajebiste jak on wogóle przez granice przejechał a ogółem niby tam gadali że auto powinno być czarne tak ? hhehe a dziecko było w środku w aucie chyba ogółem są zajebiści!!
Zgłoś
Konto usunięte 2010-04-18, 22:27
Zanim zacznie się głupio komentować trzeba dokładnie obejrzeć.Program jest z holenderskiej tv,sporo holendrów ogląda i też ma polewę.Mieszkam w holandii i czasem brakuje mi argumentów w tłumaczeniu że w polsce są większości normalni ludzie >ta ekipa zrobiła kompletną wiochę,Bolid Młodzieży Wiejskiej -Totalny złom,miotłowa rozpórka język poniżej wstępnego nauczania-nawet polski-licencja na "auto".Oglądają i tak nas widzą-to fakt
Zgłoś
baronturbina 2010-04-18, 22:39
ale wstyd:/
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie