Herg
2025-02-12, 20:12
Myślałem, że już nic mnie nie zaskoczy... a tu mudżyn pod żabką
Tak wyglądają ojcowie założyciele Polskiej Planety Małp. Pokolenie założycielskie jest na pozór spokojne. Rdzenni mieszkańcy zdają się bagatelizować problem, który właśnie powstał. Gatunek ww. małp, charakteryzuje jednak coraz to większa roszczeniowość, rosnąca z każdym pokoleniem. Łatwo zatem wyliczyć, że za 2-3 pokolenia będziemy cieszyć się podobnym poziomem ubogacenia, jakim dziś poszczycić może się Europa Zachodnia, a po pieniądze, które dzisiaj odkładamy na własne emerytury, zostaną wyciągnięte brudne, małpie łapska, które żadnej pracy w życiu nie zaznały. Oprócz płodzenia kolejnych małp. To jest ich jedyne, pełnoetatowe zajęcie.
A udział w referendum brał., czy pytania stwarzały problem ? ??
Kiedy było dobrze ? Jebac podludzi
700_LTA napisał/a:
Po co robić referendum gdzie 99% ludzi by zagłosowało tak samo?
Lok
2025-02-12, 20:58
Chcieliście do Ameryki ?
To Ameryka przyszła do Was.
Jak większość Polaków wybrała tak ma
A było w referendum czy chcesz murzyna za niewolnika czy wolisz go za najeźdźcę, nie dostaliśmy większości 🤣🤣🤣🤣
700_LTA napisał/a:
Co ma do tego referendum? Kilku murzynów pod żabką, zaj🤬i tam coś? więcej informacji, bo takie propagandowe fejkowe zdjęcia mam w dupie.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Ahh ta piekna stolicaa , dzięki trzasku !!! Hehehehe
Lok napisał/a:
Chcieliście do Ameryki ?
To Ameryka przyszła do Was.
Chcieli do Ameryki a przylazła Afryka.
Geraldinio napisał/a:
Co ma do tego referendum? Kilku murzynów pod żabką, zaj🤬i tam coś? więcej informacji, bo takie propagandowe fejkowe zdjęcia mam w dupie.
A miej se w tej dupie tyle murzynów ile ci się spodoba. Mnie twoja dupa nie boli.