No i k🤬a przytomnie.
Po c🤬j ginąć w wojnie za amerykańską ropę?
Po c🤬j ginąć w wojnie za amerykańską ropę?
podpis użytkownika
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell

Nie tylko Polacy płacą (nasza oferta 30 tys.$) Talibom za nieatakowanie konwojów. NATO też nieźle smaruje.
Talibowie nie są jedynymi ,którzy pobierają haracze. Łapówki również biorą policjanci, przedstawiciele administracji wojskowej lokalni watażkowie oraz złodzieje.
Ocenia się,że 25% łapówek otrzymują Talibowie a 75% cała reszta.
Talibowie nie są jedynymi ,którzy pobierają haracze. Łapówki również biorą policjanci, przedstawiciele administracji wojskowej lokalni watażkowie oraz złodzieje.
Ocenia się,że 25% łapówek otrzymują Talibowie a 75% cała reszta.

Kolejny geolog, który twierdzi, że w Afganistanie jest ropa...

Ci to mają dobrze. Za to, że będą grzeczni dostają pieniążki

jako łapówki pewnie dostają dziewice albo kozy.. albo kozy dziewice
Jak dobrze się orientuję, to ropa jest w Iraku.
W Afganistanie nap🤬lają się już od kilkudziesięciu lat.
W Afganistanie nap🤬lają się już od kilkudziesięciu lat.
podpis użytkownika
No jak Pan Jezus powiedział?
Jeżeli dobrze zrozumiałem (nie oglądałem do końca), To taliby biorą kase od Polaków za nie atakowanie (30k $ za konwoj czy cos) ale nas robią w c🤬ja i nadal atakują, czy może ktoś to lepiej zrozumiał?

O k🤬a, na nic nie ma pieniędzy, w wojsku tym bardziej nie ma a my bulimy 30.000 "p🤬lonych dolarów!" Talibom, coby ostrzelali np. Jankesów zamiast Polaków.

podpis użytkownika
Veni Vidi Vyiebane
Tak dobrze słyszeliście 30 koła za konwój, ale atakują bo wiadomo: nie do wszystkich talibów da się dotrzeć i nie ze wszystkimi ugadać, konwojów trochę jest i jakby mieli płacić za bezpieczny przejazd każdego z nich to taniej by było ten lit (wspomniany przez Orenosa) sprowadzać z Marsa, a przede wszystkim kto k🤬a ufa talibom? Wystarczająco kasy poszło na odbudowę tego zadupia i jeszcze sponsorować uzbrojenie które prędzej czy później i tak zostanie użyte przeciw ISAF.
podpis użytkownika
Death isn't pretty... for pretty ones