Ukraiński program telewizyjny zachwyca się stanem polskich dróg
P.S no i jest piekna pani prezenterka
Konto usunięte
2016-04-03, 15:25
No i co w tym śmiesznego? Prawda jest taka, że drogi mamy coraz lepsze. W porównaniu do Ukrainy pewnie nadal w c🤬j lepsze (byłem ostatnio w 2011). Tam na większości dróg znaleźć kawałek równej drogi pośród dziur to wyczyn a u nas nawet na wyp🤬dowach są już całkiem niezłe drogi.
Konto usunięte
2016-04-03, 15:32
@up ty chyba se jaja robisz
Jak k🤬a porównasz nasz PKB per capita, do ich, zrozumiesz różnicę.
Problem polega na tym, że mamy w h🤬j złodziejstwa i mafii tam, gdzie są pieniądze na drogach.
podpis użytkownika
Zastępuję kierownika podczas jego nieobecności.
Kieruję bezpośrednio pracami Sekcji – 4, 5, 6, i 7.
Osobiście werbuję agenturę i utrzymuje z nią łączność.
A ja jebię ukrainę. Za kilkanaście lat nasze dzieci w szkołach będą uczone ,że polska graniczy z rosją a nie ukrainą.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Lepiej by mieli za wzór Polaka niż rosjanina
Konto usunięte
2016-04-03, 16:12
a ja jebię tych którzy nie szanują naszych sąsiadów Ukraińców
Konto usunięte
2016-04-03, 16:27
Velture napisał/a:
A ja jebię ukrainę. Za kilkanaście lat nasze dzieci w szkołach będą uczone ,że polska graniczy z rosją a nie ukrainą.
Za kilkanaście lat nasze dzieci będą uczone w hebrajskim albo innym jidysz o "polskich obozach śmierci" "profesorze Bartoszewskim", który walczył z "antysemityzmem wśród gorszego sortu ludu tubylczego".
Konto usunięte
2016-04-03, 16:45
PiS poinformował że znacznie obetnie fundusze na budowę i remont dróg. Głównie dlatego że wypłacają na bachory 500zł. Więc ta euforia może nie trwać zbyt długo.
Polacy potrafią bardzo dobrze robić drogi, co już nie raz udowodnili, ale nie w Polsce...
Konto usunięte
2016-04-03, 19:44
oj k🤬aaaa, też się jest czym podniecać. za tak wysokie podatki komunikacyjne drogi w polszy powinny mieć gwarancję na 100 lat
Ehoo
2016-04-03, 21:32
kameleon123
"@up ty chyba se jaja robisz "
Sosnowiec Wszystko jasne.
Drogi w Polsce są coraz lepsze, dzięki kredytom z UE. Największa zaleta tych dotacji, to zgrubny nadzór Brukseli nad wydawanymi pieniędzmi. Przekręty na mniejszym szczeblu zawsze się zdarzą, tymbardziej za rządów PiSu,
Konto usunięte
2016-04-04, 0:37
Raz jechałem z mamą przez Ukrainę i oderwało nam koło przy prędkości 60km, w Polsce raczej nie ma dziur wielkości połowy samochodu.
@up.
zalezy jakie masz auto. dziury wielkosci tico sie zdarzają i u nas

.