👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:15

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Przyjechało bydło z polszy i robi gnój w cywilizowany kraju. Holandia jest zbyt mała na tak wielkie nieszczęście, jakim jest polactwo.
Mieszkam w Holandii od 3ch lat. Obiektywnie patrząc to służby porządkowe tj. policja działa tu bardzo dobrze. Nie zgadzam się często w wyrokami sądów, ale policji nie zarzuciłbym wiele. Nawet na filmie widać jak spacyfikowali tego "wsiura".
I w obronie Polaków na obczyźnie, 90% chce normalnie żyć i miec święty spokój, no ale zawsze znajdzie się margines jak na w/w filmiku.
A po za tym sądzę ,że Unia Europejska powinna zostać zniszczona.
I w obronie Polaków na obczyźnie, 90% chce normalnie żyć i miec święty spokój, no ale zawsze znajdzie się margines jak na w/w filmiku.
A po za tym sądzę ,że Unia Europejska powinna zostać zniszczona.
Jedno mnie tylko dziwi... Czemu na brudasow ktorzy z meczatami tam biegaja i rozruby robia tak liczniie sie nie rzucaja?!

@Toolpa
polactwo nie musi się nawet odzywać, od razu poznać po czerstwych, nieskażonych myślą ryjach. Ogólnie akcent trudno jest rozpoznać u osoby posługującej się językiem angielskim bardzo długo. U świeżaka wystarczy kilka słów i już wiadomo skąd przybył.
polactwo nie musi się nawet odzywać, od razu poznać po czerstwych, nieskażonych myślą ryjach. Ogólnie akcent trudno jest rozpoznać u osoby posługującej się językiem angielskim bardzo długo. U świeżaka wystarczy kilka słów i już wiadomo skąd przybył.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie