Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
MukaPuka 2016-09-27, 14:55 49
kolejny pijak, burak i wiochmen, który kozacy za granicą. Ilu ja takich idiotów poznałem jak byłem w UK to nie zliczę.... wstyd na cały świat.

podpis użytkownika

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
garota 2016-09-27, 15:03 35
A później ludzie się dziwią że za Polakami się nie przepada w większości miejsc na ziemi. W c🤬j smutne to jest. Wstyd.
Zgłoś
TheMozg01 2016-09-27, 15:11 4
I ta biała czapka wp🤬lka na czerepie tej "morduni: obok
P🤬lony "kwiat" polskiego narodu robi wstyd porządnym Polakom.
Zgłoś
hellbwoi 2016-09-27, 15:14 3
Jak wytrzeźwieje i dostanie rachunek za gościnne występy to na trochę ochłonie.
Zgłoś
~Angel 2016-09-27, 15:33 53
Chyba całą policję z miasta ściągnęli na tego wieśniaka.

podpis użytkownika

Zgłoś
Dymekx 2016-09-27, 15:41
@garota w c🤬j smutne to jest twoje p🤬lenie, zobaczy jednego trepa i od razu utożsamia z Polakiem
Zgłoś
Konto usunięte 2016-09-27, 15:48 20
@Dymekx wyjedź typie z polszy dalej niż poza swoje województwo a dopiero potem się odzywaj, takich bohaterów jak ten na filmie są tysiące, polacy za granicą to w dużej mierze właśnie takie patologie społeczne, które wyjechały na zmywak bo tutaj nikt takiego patusa przyjąć nigdzie nie chciał.

Ja się nigdy nie przyznaję jak mnie ktoś pyta o narodowość, że jestem polakiem, wstyd i hańba przyznać się do narodowości przez takich imbecyli.

Od razu tylko odpowiem wszystkim psychopatriotom z tekstami typu " hurr nie potrafisz się przyznać skąd jesteś to Ty c🤬j a nie polak jesteś durr "

Otóż, mam to w dupie
Zgłoś
Konto usunięte 2016-09-27, 15:56 5
Jaja w c🤬j szkoda, że turbanów tak nie pacyfikują
Zgłoś
Blackhunter 2016-09-27, 16:05 2
... a tak nie wiele brakowało. Rzut na glebę prawidłowy tylko trochę zabrakło precyzji. Metr dalej i pan motorniczy mógłby dokończyć dzieła.
Zgłoś
janlew 2016-09-27, 16:27 3
Co wy mudżynowi kibicujecie czy jak?
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2016-09-27, 17:19 23
Xaimeii napisał/a:

@Dymekx wyjedź typie z polszy dalej niż poza swoje województwo a dopiero potem się odzywaj,

Tak to mówią o nas ruscy, nigdy Polak tak nie powie o swojej ojczyźnie. To jest Polska a nie k🤬a żadna polsza.

Xaimeii napisał/a:

Ja się nigdy nie przyznaję jak mnie ktoś pyta o narodowość, że jestem polakiem, wstyd i hańba przyznać się do narodowości przez takich imbecyli.

Dokładnie nie możesz powiedzieć że jesteś Polakiem bo nim k🤬a nie jesteś, jesteś tylko polskojęzyczny.
Istnieje też możliwość że jesteś trollem ale cytując xaimeii
Xaimeii napisał/a:

mam to w dupie

kim jesteś.

podpis użytkownika

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
Zadi_ 2016-09-27, 17:24 7
O, xaimeii, to ten co ostatnio pisał, że jest 100% homo
Zgłoś
Konto usunięte 2016-09-27, 19:10 4
@KlinikaAborcyjna się polaczek zbulwersował

@Zadi_ Haha, no bardzo śmieszne, niektórzy użytkownicy tego portalu serio mają naj🤬e w główce, by się jednego słówka dopieprzyć
Zgłoś
bloodwar 2016-09-27, 19:12 2
Ja ostatnio gadałem z policjantką z NL i mówiła, że w całej swojej karierze dostała tylko raz po mordzie, tylko raz przez 5 lat ktoś odważył się podnieść na nią rękę, zgadnijcie jakiej był nacji?

podpis użytkownika

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie