Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Typowe lewactwo mocne w większych grupach. Tak się zastanawiam czy to nie jest choroba umysłowa, bo k🤬a jak można pomimo tylu incydentów mających miejsce KAŻDEGO dnia, oraz ich jawnej niechęci do asymilacji dalej być za ich przyjmowaniem. Nie jestem nostradamusem czy c🤬j wie kim, ale każdy racjonalnie myślący zauważy że wojna kulturowa jest nieunikniona.
Cytat:

Do sieci trafiło nagranie, na którym zostało uwiecznione przepędzenie grupy Polaków zmierzających na manifestację PEGIDA w Irlandii.

Na zamieszczonym przez lewicowych aktywistów nagraniu, widzimy jak grupa Polaków zmierzających na antyislamską manifestację organizowaną przez PEGIDA zostaje przepędzona przez mieszkańców Dublina wspieranych przez lewicowych aktywistów.

Towarzyszący Polakom mieszkańcy Dublina i lewicowi aktywiści kierowali pod ich adresem wyzwiska tj. faszystowskie świnie, „nazi scum” i śmiecie.

Polacy w pewnym momencie ratują się przed narastającą agresją Irlandczyków ucieczką.

źródło: pikio.pl
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2016-02-08, 16:53
Nie są u siebie, nie się cieszą że mają robotę bo za to powinni im dziękować, a następna sprawa jest taka ze sami są imigrantami.
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-08, 17:22 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-08, 17:45 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Johnny135 2016-02-08, 17:48
2 x @up

Lewacki ból dupy alert.
Zgłoś
BrianGriffin 2016-02-08, 18:47
Zgłoś
marksista13 2016-02-08, 19:39
Loaloa napisał/a:

Brawo Irlandczycy! Coś pięknego, aż serce rośnie. Do czego to doszło, żeby Irlandczyków pouczało jakieś napływowe bydło? Oni są w swoim kraju i nie życzą sobie rasistowskich zadym. Gdzieś w okolicy 1:15 filmujący koleś pyta typa w białym kapturze czy wie jakie wartości obowiązują w Irlandii i po co tu przyjechał. Ciekawe czy typ nie wie co odpowiedzieć, czy w ogóle nie zrozumiał pytającego.

O cholera, jak ty żeś się uchował na tym portalu dla prawackich z🤬bów?

Miałem powyżej 10 kont, bo wspaniała administracja taka liberalna i wolnościowa.

Duże piwko!
Zgłoś
amaimon 2016-02-09, 0:38
Te komuchy z antify to też w większości polacy (celowo z małej). Sam znam kilka grup z londynu i wiem, że jeżdżą po kraju. Na tych zadymach w Dover też byli...
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-09, 11:09
Zaraz zaraz... a z kim (nieformalnie) trzymali Irlandczycy w latach 40' ?
Zgłoś
Azzazel 2016-02-10, 0:35
Gdyby ci Irlandyczy krzyczeli coś w stylu "Irlandia dla iIrlandczyków" - "Polacy won za morze", "Nie dla imigrantów" - to dopiero byłaby ironia.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem