Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
Typowe lewactwo mocne w większych grupach. Tak się zastanawiam czy to nie jest choroba umysłowa, bo k🤬a jak można pomimo tylu incydentów mających miejsce KAŻDEGO dnia, oraz ich jawnej niechęci do asymilacji dalej być za ich przyjmowaniem. Nie jestem nostradamusem czy c🤬j wie kim, ale każdy racjonalnie myślący zauważy że wojna kulturowa jest nieunikniona.
Cytat:

Do sieci trafiło nagranie, na którym zostało uwiecznione przepędzenie grupy Polaków zmierzających na manifestację PEGIDA w Irlandii.

Na zamieszczonym przez lewicowych aktywistów nagraniu, widzimy jak grupa Polaków zmierzających na antyislamską manifestację organizowaną przez PEGIDA zostaje przepędzona przez mieszkańców Dublina wspieranych przez lewicowych aktywistów.

Towarzyszący Polakom mieszkańcy Dublina i lewicowi aktywiści kierowali pod ich adresem wyzwiska tj. faszystowskie świnie, „nazi scum” i śmiecie.

Polacy w pewnym momencie ratują się przed narastającą agresją Irlandczyków ucieczką.

źródło: pikio.pl
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2016-02-07, 22:51 38
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-07, 22:55 22
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Than2815 2016-02-07, 22:57 80
Zgłoś
mygyry 2016-02-07, 23:03 22
Lewaccy kretyni opłacają niczego nie świadomych innych kretynów i stąd takie cyrki, jeszcze będą na kolanach prosić o wsparcie
Zgłoś
Dzisiaj 2016-02-07, 23:54 19
Zgłoś
i.m.p. 2016-02-08, 0:05 3
Napisałem do kumpeli, która tam mieszka, i odpowiedziała mi tak:

Cytat:

- Nie widziałam wcześniej tego nagrania. Wątpię żeby ta grupka Polaków była główna atrakcja tej manifestacji, parę osób które krzyczą nazzi itp nie są nawet Irlandczykami.

- No właśnie u nas różne rzeczy piszą. I jestem prawie pewien, że często docierają do nas zniekształcone plotki a nie prawdziwe informacje.

- dokładnie. Ja zawsze uważałam ze informacje są przekręcane i przedstawiane tak: ,, my biedni Polacy napiętnowani przez wszystkich" ale to tylko moja opinia oczywiście poparta latami własnych doświadczeń ,,wśród obcych, na emigracji za chlebem"

Zgłoś
kocyk8000 2016-02-08, 1:12 3
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-08, 1:55 2
jak Polska Anglię ratowała w IIWS tak teraz bedzie musiała ratować calą zachodnią europe co oni by bez nas zrobili
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-08, 1:56 8
Zgłoś
marksista13 2016-02-08, 2:52 1
Zgłoś
Erni90 2016-02-08, 3:05
To jest obłęd świat zwierza ku upadkowi
Zgłoś
KolekcjonerDobrego 2016-02-08, 8:40
podobno jakiegoś polaka zaciukali na wyspach, maczetami - ktoś cos?
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-08, 8:40 1
irlandia kiedyś była katolicka teraz będzie muślimowa , żal mi tej lewackiej europy , ale spoko bo jak islam zacznie rzadzić to się weźmie najpierw za ateistyczne lewactwo
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-08, 10:12 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem