Polacy to strasznie twarde sk🤬iele. Nawet po zabiciu naszego prezydenta pod Smoleńskiem i tak wybierzemy go ponownie
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:44
jakiego "naszego" prezydenta? kaczyński nie był ani nie będzie nigdy "moim" prezydentem, jedynie w tym kraju Korwin zasługuje na mój szacunek jako polityk (oraz parę powiązanych z nim osobistości)
santaxl napisał/a:
jakiego "naszego" prezydenta? kaczyński nie był ani nie będzie nigdy "moim" prezydentem, jedynie w tym kraju Korwin zasługuje na mój szacunek jako polityk (oraz parę powiązanych z nim osobistości)
Haha! Dobre, dobre. Korwin - Ozjasz Goldberg, skrajny liberał, guru "nacjonalistów"(W cudzysłowie oczywiście), gimbusów - bo chce zalegalizować marihuane a 90 % tak gada tylko dlatego, bo nie zna nikogo innego, na kogo mógłby zagłosować i nawet nie zna programu wyborczego KNP, RN
santaxl napisał/a:
no ale przecież będąc w gimnazjum nie możesz jeszcze głosowaćjakiego "naszego" prezydenta? kaczyński nie był ani nie będzie nigdy "moim" prezydentem, jedynie w tym kraju Korwin zasługuje na mój szacunek jako polityk (oraz parę powiązanych z nim osobistości)
@ulifont, nurgle: ale z was światli i postępowi ludzie, pewnie zagłosujecie na SLD albo TR.
Prezydentem, premierem, sejmem, senatem, rządem i ogólnie całą władzą ustawodawczą i wykonawczą w Polsce jest jakiś tam fryc, nawet nie Merkel, bo ona takimi bzdurami się nie zajmuje. Tak samo jak Adolf miał od tego Hansa Franka.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie