Popis kultury cebulaków w Chorwacji .... j🤬e buractwo .... jeszcze jaką radość z tego mają ...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:23
Popis kultury cebulaków w Chorwacji .... j🤬e buractwo .... jeszcze jaką radość z tego mają ...
Melek12 napisał/a:
Wy się dziwicie ? od lat kombinujemy więc w czym problem ?
![]()
Może kombinujemy, ale w takim korku oceniam kilka godz. pałowania to i ja zwątpiłbym i ruszył za tym polskim autem.
W tym roku też byłem w Chorwacji autem i byłem zmuszony jechać podobnie do nich ale ze względu na to, że nie załączał się wiatrak a nie chciałem zagrzać auta więc myk na prawy i jak temperatura zeszła to z powrotem w korek a te lebiody to idioci. A później dziwota, że opinia jest jaka jest.
sam nieraz jeździłem z koleżką który podobne rzeczy robił i zrobił bym tak samo jak oni
a gdyby znalazł się "strażnik z tira" to byłby płacz i lament ze blokuje pas i pobocze
eh
ukcioo napisał/a:
a gdyby znalazł się "strażnik z tira" to byłby płacz i lament ze blokuje pas i pobocze
eh
Ciągnik siodłowy jest za duży i szybko pasa nie odblokuje a auta tak. Chodzi o zasady i kulturę a nie buractwo
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie