Śmiać mi się chciało bo wstydu już dawno nie mam, ale z drugiej strony trochę przykro bo przez zapijaczony margines społeczny ciężka praca tysięcy uczciwych Rodaków
idzie na marne i często niesłusznie jesteśmy postrzegani jako ludzie gorszej kategorii.
Materiał własny.
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
OpenStreetMaps napisał/a:
Materiał własny.
ukry cię wygryzły... jest sie czym chwalic..
Halman napisał/a:
ukry cię wygryzły... jest sie czym chwalic..
Halczak powiedz mi jak to jest spaść na drugą pozycję pod względem udostępnianych materiałów na tym portalu ?
Co się z tobą dzieje że ostatnio tak słabiutko i ktoś cię mocno wyprzedza ?
Jeszcze raz dzięki za te życzenia świąteczne
W rewanżu życzę ci powrotu do dawnej formy.

Dla dobra tego portalu.
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
Kanał na Y.T "Km2bp"
Co Ty masz na tej kierownicy od roweru przypięte? Terminal płatniczy?
Ja tam niestety nadal wstyd grupowy jakiś posiadam... Nie zawsze, ale czasem się budzi i to jest tragedia szczególnie jak patrzę na patologie, która jest kompletnie go pozbawiona
podpis użytkownika
Ola gringo
Po prostu w lemondkę wmontowałem sobie kieszeń na telefon a jak nie wiesz co to lemondka to obejrzyj sobie mój rower tutaj:
sadistic.pl/reflektor-przeciwpiechotny-do-roweru-vt442586.htm4866858
podpis użytkownika
Kanał na Y.T "Km2bp"
Patologia , dżungla, tylko kłusować !
W Niemczech na emigracji przecież wielu to nasi dumni inżynierzy, zupełnie jak ci z Afryki - nie umieją zarabiać i nawet żyć wśród swoich to gdzie myślisz że pójdą, jak multikulti dojcze czy inne francje zapraszają? I nawet nie musisz się przykładać do nauki języka by se radzić. Z palcem w dupce żyjesz na tak zwanym "poziomie". Gdyby nie te wiecznie naj🤬e dumne c🤬le to sam bym się nie bał wyjechać już na dobre i ułożyć se dostatniego życia. Ryzyko trafienia takich osobników jest duże, a życie z takimi to juz w ogole nie moja bajka.
Margines zawsze widac bo glosny jest i smierdzi a pozadnych polakow mijasz codziennie na ulicy i nie wiesz ze to rodacy
Rozwiedz się z nią. Nic dobrego z niej nie będzie.
Napij się kurrrwa
Polacy za granicą to j🤬a hołota, przynoszą wstyd. Kiedy pracowałem w Czechach to codziennie byli zwalniani za picie i ćpanie. Robili burdy na hotelu, interwencja policji była codziennością, Polka co miała 2,5 promila chciała iść do pracy potem się tłumaczyła jednym kieliszkiem wina do obiadu. Istna patologia. W pracy Polak Polakowi świnie podkłada. Fantastyczni byli Serbowie, zawsze pomocni i życzliwi a Polak......
kobiety to najgorsze gówno facet nie może się po cichu stoczyć na dno chlając dzień w dzień bo baba mu trajkota i chleje z nim...
szkoda czasu na dyskusje. patologia jest wszedzie
Upublczniając ten materiał po prostu robisz jeszcze gorzej, Ci ludzie mają dzięki temu większy zasięg.
Pamietajcie, debili nie wolno pokazywać w żadnej tv, youtube itp. - bo to im po prostu pomaga.