👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:45

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

I co tu takiego jest nie tak, że "Chyba nic nie trzeba dodawać..." Miałeś na myśli samego siebie?
Wstawka typu debili z wiochy, którzy prędzej zasługują tam się znaleźć niż osoby z wstawek które dodają.
Wstawka typu debili z wiochy, którzy prędzej zasługują tam się znaleźć niż osoby z wstawek które dodają.
Mój kumpel sobie co roku w wakacje jeździ do Danii poprzestawiać palety i wraca z 10 000 PLN w kieszeni, więc płace niezłe ;> Tak w ogóle co autor tego tematu miał na myśli? Ludzie siedzą w nudnej pracy to robią sobie jaja, żeby czas szybciej leciał, co w tym dziwnego?
Wal_Kwasa napisał/a:
"Dobra już cofia." Czyli, że ma zamiar cofnąć buraku.
nie buraku tylko gorolu
"już cofia" kurna, Miodek dostałby 2 zawały, wylew, szok septyczny oraz do zapłacenia składkę zusu
Jednak wieś nigdy nie wyjdzie z ludzi...

@Mercury001 - "cofia" to w śląskiej gwarze "cofam" buraku. No i teraz czekamy na gifa z gifem "Pozdro ze śląska"...

To jakiś Litwin albo Łotysz dlatego cofia ,wielu z nich zna sporo polskich słów ale gorzej z wymową.

a ja myślałem że ta muza to napiedziela z tego widlaka hehe:D
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie