Kolejna cześć filmików mojego autorstwa pokazująca skrajną głupotę niektórych kierowców lub zdarzenia losowe zakończone stłuczką, bądź wypadkiem...
Czekam na tonę gnoju...
opetaniec napisał/a:
Czekam na tonę gnoju...
Kurier już jest w drodze.
podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
g................s
2016-09-11, 13:57
paradise lost - small town boy. Dobra nuta, masz piwo
Szczerze to nic ciekawego, szkoda czasu.
Szeryfujesz,a sam w 3,53 wj🤬es sie na skrzyzowanie na zoltym
IOI
2016-09-12, 10:44
co to k🤬a znaczy 'pomóg' ?
Najc🤬jowsza droga ever, najwięcej wypadków. Wąsko, niebezpiecznie.
BlanX napisał/a:
Szeryfujesz,a sam w 3,53 wj🤬es sie na skrzyzowanie na zoltym
O mój Boże, naprawdę?
k................k
2016-09-13, 4:51
up@ nie przyjęli cię do policji?
Z................d
2016-09-13, 8:09
Sam robię około 100 tys. km rocznie i nie wyobrażam sobie takiego hobby jak zbieranie filmików. Kartę z rejestratora archiwizuję jedynie gdy nagrane jest zdarzenie, które można dwuznacznie interpretować lub bezpośrednio dotyczy mnie.
Natomiast gdybym zgrywał każdego zakręcającego/zawracającego/wyprzedzającego to sam stałbym się jednym z nich... i stwarzałbym od c🤬ja niebezpiecznych sytuacji szukając nowej karty...
Kolego wrzuć na luz bo prędzej czy później sam doigrasz się nagrania na kamerkę i upublicznienia w sieci... To takie Polskie!
Janusz Januszowi wilkiem...
G................w
2016-09-13, 8:25
"Czekam na tonę gnoju..."
Nikt Ci pola nie będzie nawoził
Tak się składa, że latam tą trasą 3-4 razy w tygodniu.
Janusze w passerati z rejestracją zaczynającą się od DB/DDZ jadący na wyprawę do wielkiego miasta Wrocław z prędkością 50km/h. Chcesz takiego wyprzedzić to i nieraz 160 na liczniku wskoczy bo przecież Janusz to szofer pierwszej klasy a takich nie wolno wyprzedzać. Najgorzej jest właśnie na prostej przed Gniechowicami.
idealny przykład skrajnego debilstwa oraz totalnego braku mózgu od 1:50 w tym filmiku, nie ogarniam takich ludzi, że nawet ich takie coś nie powstrzymuje od wyprzedzania, u mnie w mieścinie na wylocie, też często takie kwiatki się zdarzają i kiedyś będzie tragedia...
People do awesome things - taaaa, i laska tańcząca na rurze przez ponad 10sekund filmu.
Nie mam zapędów gejowskich ale to jest po prostu słabe.
podpis użytkownika
Naczelny hejter sadolowego analfabety.