Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
WieprzowinkadlaMuslimka 2017-10-02, 12:47 22
Ahhh polaczek, no tak Herr Lewak - nie ma to jak polaczek, sicher był to pijak i złodziej jak to każdy polaczek.
Zgłoś
Kałmasznawardze 2017-10-02, 12:49 23
Za celubaka i polaczka to powinienes wygrac dozywotni talon na murzynskie k🤬sy w dupie prostaku
Zgłoś
Konto usunięte 2017-10-02, 12:52 50
WieprzowinkadlaMuslimka napisał/a:

Ahhh polaczek, no tak Herr Lewak - nie ma to jak polaczek, sicher był to pijak i złodziej jak to każdy polaczek.

Kałmasznawardze napisał/a:

Za celubaka i polaczka to powinienes wygrac dozywotni talon na murzynskie k🤬sy w dupie prostaku

Zgłoś
Konto usunięte 2017-10-02, 12:55 38
Dzień jak codzień na niemieckich autostradach, tyle że tym razem wypadek odj🤬 jakis Janusz kierownicy i sie forumowe lewactwo jara.
Zgłoś
banan12345 2017-10-02, 12:57 4
I dobrze, mógł zaj🤬 więcej tego ścierwa, w szczególności dzieci.
Zgłoś
~Angel 2017-10-02, 13:19 38
A tu wczoraj banderowiec po alkoholu zaj🤬 dwie osoby na A4

gazetawroclawska.pl/komunikacja/wypadki/a/tragedia-na-a4-dwie-osoby-ni...

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2017-10-02, 13:23 7
kreatywnakrowa napisał/a:

Możesz mi pałę op🤬lić c🤬lu. Wiem, że to lubisz.

Cytat:

Komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta.

Za te komentarze koleżenka dostała W5.

Wpis1 Wpis2

Tobie się chyba bardziej należy, nie tylko za to co zacytowałem
Zgłoś
kreatywnakrowa 2017-10-02, 13:24 3
krzyks napisał/a:

Za te komentarze koleżenka dostała W5.

Wpis1 Wpis2

Tobie się chyba bardziej należy, nie tylko za to co zacytowałem

Trzeba by wyj🤬 99% komentarzy prawaków z tego portalu. Moje to tylko dziecinne igraszki.

podpis użytkownika

100% kiełbasy
Zgłoś
saves 2017-10-02, 14:11 26
@kreatywnakrowa
Lewackie c🤬le nie widzą gówna, które przez ich politykę zalało kontynent. Za to z olbrzymią radością i entuzjazmem podkreślają, że coś wywinął jakiś "polaczek".
PS.
Kiedyś jeden taki zarzucił mi łgarstwo. Jako dowód rzuciłem mu przed oczy artykuł spłodzony przez jego idoli z Gazety Wyborczej. Tekst przyznawał rację mnie, a on wychodził na oszczercę. Zostałem nazwany "pisowskim neobolszewikiem" i gość stwierdził, że z tego powodu nie będzie ze mną dyskutował. Usunął konto, pajac. Tak właśnie działacie, drogie lewaczki.
Zgłoś
Konto usunięte 2017-10-02, 14:23 13
saves napisał/a:

@kreatywnakrowa
Lewackie c🤬le nie widzą gówna, które przez ich politykę zalało kontynent. Za to z olbrzymią radością i entuzjazmem podkreślają, że coś wywinął jakiś "polaczek".

To taki trend, Lis czy jakaś inna menda zamieszcza takie wrzuty na pejsbookach czy tweeterach a reszta przychlastów małpuje. Wystarczy napisać ze Niemczech jakis ciapek zaciachał dwie osoby krzycząc Allah akbar to juz cytuuja kronike kryminalna z Polski.
Zgłoś
Wiewór 2017-10-02, 14:24 11
Już miałem nap🤬lać na pijanych kierowców, imigrantów jakie to ścierwa ale ogarnąłem, że przecież to Polak także wiecie. Każdy się czasem pomyli i zabije całą rodzinę. Zdarza się nawet najlepszym. Kto nigdy nikogo nie zabił po pijoku autem niech pierwszy rzuci kamień i takie tam...

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Konto usunięte 2017-10-02, 14:36 7
Abraxus napisał/a:

Już miałem nap🤬lać na pijanych kierowców, imigrantów

Ale jak lewak moze nap🤬lać na imigrantów?
Zgłoś
janlew 2017-10-02, 14:39 6
kreatywnakrowa napisał/a:

Polaczek ...Cebulak

Skąd wiesz że to hazarska sucz i przechrzczona na polskie nazwisko oraz obywatelstwo, a nie na prawdę Polak?
Zgłoś
b0r000 2017-10-02, 15:02 2
Tylko 3 promile?! Słaby zawodnik
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie