Główna Poczekalnia (2) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 31 minut temu
🔥 Sosnowiec,31.07.2025 - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zieniu7 2013-02-24, 14:16 4
nie zgadzam sie, najbardzije na miano polaczka zasluguja Ci ktorych wlasnie o to dupa boli, tlumaczc ze nasi dziadkowie umierali za to zeby teraz uzywac slwoa polaczek itp. Ja wiem za co walczyli, uklony dla nich, jestem dumny z naszej histori ale to co teraz ludzie wyprawiaja nie mozna inaczej nazwac. Zero kultury, sami hipokrycii, zlodzieje i klamcy, nie mozna juz w kraju nikomu ufac bo kazdy robi pod siebie, nikogo nie interesuje dobro innych, to jest polaczek, ten ktory prawi moraly o tym jak dzielni ludzie gineli za wolnosc tylko po to zeby teraz wszystko przeistaczalo sie w gnoj o ile juz to sie nei stalo.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-24, 14:16 3
@koniecświata

nie dyskutuj nigdy, przenigdy z polaczkiem !!!

Oni są jak Jezus w Świebodzinie - z wierzchu beton w środku pustka...
Zgłoś
styrbjorn 2013-02-24, 14:17
@bongman
ty Bongman zakopujesz smieci w lesie?
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-24, 14:28 1
Prawda w oczy kole!
Zgłoś
Roszp 2013-02-24, 14:39
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Borsuczi 2013-02-24, 14:41
BongMan napisał/a:

Nie przesłuchałem, bo mam kaca i nie chce mi się słuchawek podłączać, ale wiem jedno. Każdy kto używa słowa "polaczek" w celu obrażania swoich rodaków powinien być wywieziony do lasu, zastrzelony i zakopany w płytkim grobie jak śmieć, którym jest.

Czyli nie jestem jedyny któremu na kacu nie chce się oglądać ludzkiego debilizmu? Zajebiście , teraz maślankę niech ktoś mi podeślę.Pół zamku i królestwa dla niego!
Zgłoś
tsunami1906 2013-02-24, 14:46 11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-24, 14:52 1
Prawdziwi z was patrioci, walka w internecie z określeniami "polaczek" i "cebulaczek"

dzieciaczki cebulaczki
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-24, 15:00 6
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-24, 15:05 1
Polaczki do klecho-patrio debile.
Zgłoś
Kondra 2013-02-24, 15:06 4
No i oburzyły się polaczki....śmieszne. Swoją drogą spinać się mogą jedynie te osoby, które poczuły się dotknięte tym filmem, bowiem mowa tam o nich.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-24, 15:10 1
Ciekawi mnie czy Niemcy wyzywają się od "niemiaszków". Nie dlatego nas nie szanują zagranicą bo się zachowujemy jak "polaczki" tylko chociażby dlatego że sami dla siebie wymyślamy takie określenia. No i oczywiście najłatwiej powiedzieć że właśnie "polaczki" się oburzyły. Nie ma czegoś takiego jak "polaczek".
Zgłoś
BongMan 2013-02-24, 15:21 2
Roszp napisał/a:

Sarkazm. Wiem, że to ciężka do zrozumienia forma szyderstwa, myślałem jednak, że posiadasz na tyle szarych komórek, żeby zrozumieć.

Nie zrozumiał co napisałem, dopowiedział od siebie jakieś pierdoły o biedzie i sarmatach kompletnie niezwiązane z tematem, palnął głupotę i teraz się sarkazmem zasłania Wiedziałem, że nie ma co z tobą dyskutować, bo masz łeb pusty jak miech kowalski. "Biegnij".

Co do wszystkich ciot bez szacunku:
Urodziłeś się w polskim szpitalu. Polski lekarz wyciągnął cię z c🤬y i dopilnował żebyś nie zdechł. Potem poszedłeś do polskiej szkoły, w której polski nauczyciel uczył cię polskiego języka oraz polskiej kultury i historii. Wszystko co masz i potrafisz, zawdzięczasz Polsce. A ty zamiast okazać wdzięczność i szacunek, obrażasz swój kraj i rodaków. Zastanawiam się tylko dlaczego używasz polskiego języka i piszesz na polskim forum, skoro tak się odcinasz od Polski i Polaków... Dlaczego nie zrzekniesz się obywatelstwa? Jebie to hipokryzją, ale niczego więcej bym się po takich podludkach nie spodziewał. Potrafią psioczyć, ale nie mają na tyle jaj żeby poprzeć swoje słowa czynami.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-24, 15:26
Zgłoś
Kliksiu 2013-02-24, 15:36 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem