Iwo Baraniewski już w 16. sekundzie swojej walki na gali Dana White's Contender Series 2025: Week 6 znokautował Mahamada Aly'ego, dzięki czemu zapewnił sobie miejsce w UFC i spełnił tym samym swoje marzenie. Młody Polak imponuje nieskazitelnym póki co bilansem 6-0, a wszystkie swoje pojedynki wygrał w pierwszych rundach.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:23
🔥
Indyjski połykacz ognia
- teraz popularne
To że 6 razy wygrał w I rundzie nie znaczy, że jest dobre, bo gdy trafi na zawodnika naprawdę solidnego to w drugiej rundzie może już kondycyjnie nie wytrzymać. Krzepy nabiera się na treningach, ale wytrzymałości na fightach
Za 5 lat sieczka z trocinami będzie z głowy leciała przez te kalafiory! Ale kasa będzie! Tak, dla mnie to debile!
Mar1an napisał/a:
Czy ja wiem czy wolno. Idealnie skontrował i pociągnął łape za ciałem. Z tego kąta też może średnio to widać. Po kalafiorach wnioskuję, że też coś tam w przytulanie potrafi.
Dokładnie! Mega szybki cios i dodatkowo bity z totalnego luzu stąd może takie wrażenie niektórzy mają ... A że cios podłączył do prądu przeciwnika, pokazuje że musiał ważyć sporo...
Widoczny jest zapas mocy w łapce, tak żeby jednym uderzeniem całkiem "zgasić światło", a widać po zawodniku że jego "koronką" jest parter.
Nic tylko kibicować i trzymać kciuki za naszego rodaka! Potencjał niesamowity! 😊
SizzleMyDizzle napisał/a:
Da się takie uszka zoperować czy tylko już do zupy?
A po co mialby to robic?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie