Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:42
Iwo Baraniewski już w 16. sekundzie swojej walki na gali Dana White's Contender Series 2025: Week 6 znokautował Mahamada Aly'ego, dzięki czemu zapewnił sobie miejsce w UFC i spełnił tym samym swoje marzenie. Młody Polak imponuje nieskazitelnym póki co bilansem 6-0, a wszystkie swoje pojedynki wygrał w pierwszych rundach.

Zgłoś
Długopłetwiec 2025-09-18, 14:59 4
Takie mnie się podoba:) czas zainwestować w ufc
Zgłoś
CoolPHONE 2025-09-18, 15:02 58
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
wrzesin602 2025-09-18, 15:10 3
Zobaczcie jak wolno leciała ta ręka, czyli jak ciężka musiała być że to był cios nokautujący, spoko chłopak ale jak trafi na grapplera to będzie miał problem
Zgłoś
Mar1an 2025-09-18, 15:41 4
wrzesin602 napisał/a:

Zobaczcie jak wolno leciała ta ręka, czyli jak ciężka musiała być że to był cios nokautujący, spoko chłopak ale jak trafi na grapplera to będzie miał problem

Czy ja wiem czy wolno. Idealnie skontrował i pociągnął łape za ciałem. Z tego kąta też może średnio to widać. Po kalafiorach wnioskuję, że też coś tam w przytulanie potrafi.
Zgłoś
SizzleMyDizzle 2025-09-18, 15:45 7
Da się takie uszka zoperować czy tylko już do zupy?
Zgłoś
grzeo123 2025-09-18, 15:55 5
Za samo imię mu się należało, brawo.
Zgłoś
franekdh 2025-09-18, 16:13 1
SizzleMyDizzle napisał/a:

Da się takie uszka zoperować czy tylko już do zupy?

Pewnie się da, ale zaraz znowu się zkalafiorują. To bardziej zabieg na emeryturę, ale po co, bo w sumie to jest znak ostrzegawczy, że lepiej uciekać przed takim...
Zgłoś
disturbed666 2025-09-18, 16:14 14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Sutonixxx 2025-09-18, 16:14
Ten cios niby ważył? Dobre sobie. Nie widzę przyszłości w kolorze!
Zgłoś
RAZAK 2025-09-18, 16:18 4
wrzesin602 napisał/a:

Baraniewski wywodzi się z Judo więc nie sądzę by parter był jego słabą stroną, zwróć uwagę jakie ma kalafiory na uszach Dwie swoje pierwsze walki, między innymi z Bartosińskim wygrał przez poddanie zakładając balache.
Zgłoś
smc 2025-09-18, 16:25 12
Przyszły Prezydent Polski.
Zgłoś
yosiek4 2025-09-18, 16:33 1
Gdyby Bambo był bardziej rozgarnięty to pierwszy mógł kończyć...
Zgłoś
JenkinsPerkins 2025-09-18, 17:20 2
wrzesin602 napisał/a:

On był członkiem kadry Polski na Igrzyskach Europejskich 2019 w judo w kategorii do 100 kg , wiec nie powinno być tragedii
Zgłoś
Lupa 2025-09-18, 18:11 1
SQUOR napisał/a:

Oglądałem kilka razy, kurde, przecież on go lekko pomiział... Co by było jak by z pełnej trafił. Chyba by mu urwał łeb.

To nie o siłę idzie, a o punkt trafienia.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem