Uwaga +18!!!
(Do moderatorów, jak scena w 2:30 jest nie odpowiednia na główną, przenieść na Harda)
podpis użytkownika
Boga nie ma
Na sadistic'u cała prawda !!!
M................h
2017-01-02, 19:08
ja tez jadam u turka/araba c🤬j wie... i normalnie w swieta zyczy 'mi wesolych swiat' zawsze ok, nie wyskakuja z 'allah akbarami' - po co do takich sie dok🤬iac? Rozumiem patologicznych 'terroristo' , ale to zwykly 'ciemniejszy' czlwoiek..
nie kazdy Polak kradnie auto z Niemiec.....
A potem płacz ze dostał kosę i zamieszki w mieście
podpis użytkownika
xiędzu
Niesamowite że za granicą bardziej szanują Polaków za ich podejście do pewnych spraw i osób niż sami Polacy.
Widzę ostatnio sp🤬olina umysłowa na sadolu silna
h................c
2017-01-02, 20:26
araby i tutasy nie wracają do siebie... Chyju im w sype j🤬 takie ścierwo
StiwenSegal napisał/a:
wstyd mi za ten kraj powinno dopierdzielic polaczkowi 10 tyś. na lokal inaczej tego nie widzę!!!!!!
gość naj🤬y ale mimo to popieram bo trzeba gnębić te islamskie wszy gdzie tylko sie da bo się rozpanosżą i wtedymy polacy też będziemy mieli przej🤬e. Dzisiaj macie 2 turków kebabiarzy w swoim miasteczku a za 5-10 lat biegają stadami. Tak było na zachodzie.Także J🤬 gnębić i wytępić.
nagle w dziwny sposób wszyscy kochają ciapaków k🤬a
j🤬e frajery k🤬a
piwo leci za pokazanie dupy
podpis użytkownika
znowu wróciłem na sadola
To jest ten z ełku ? co go nozem zaj🤬i ?
A................n
2017-01-02, 22:08
Patriota Sebastian
kawkaman napisał/a:
nagle w dziwny sposób wszyscy kochają ciapaków k🤬a
Nikt nie kocha ciapaków. Po prostu trzeba j🤬 polska patologie. Zawsze i wszędzie
podpis użytkownika
Antynatalizm - szanuję.
Dlatego typa z kebabowni o której ostatnio głośno jakoś mi nie szkoda, pewnie tez był polaczkiem - sp🤬olinką jak facet wyżej, niech te p🤬dy w dresie powymierają co do joty, proszę.
podpis użytkownika
I used to shoot you down...
g................3
2017-01-02, 23:09
Trzeba ciapatych tepić w zarodku . Brudasy do Niemiec
Ale wysyp debili-dresów na sadolu... Szkoda słów.
Sam znam kilku ciapaków i niektórzy to naprawdę mili zdystansowani ludzie. Na moje "Allah akhbar" odpowiadają śmiechem, czasem nauczą mnie jakichś wyzwisk po arabsku, chętnie się uczą polskich słów i ogólnie nie sprawiają żadnych problemów. Prawie żaden nie próbował mnie nawrócić do swojej wiary. Oczywiście zdarzają się wyjątki, ale tak jest wszędzie. Zgodzę się ze stwierdzeniem, że statystycznie ciapaki są większymi debilami od np. Polaków, ale nie wrzucajmy ich do jednego worka.
Tomikchomik1 napisał/a:
Znam osobiście jednego ciapatego (turek), który prowadzi kebaba w Skoczowie (takie wyp🤬dajewo na Śląsku). Porządny facet, dobrze traktuje pracowników, żonę ma Polkę (ją też dobrze znam). Można by rzec, że porządniejszy niż nie jeden sebix czy inny zj🤬y dresiarz.
Ta jasne porządny, bo pracuje, a Ty w tym czasie jesteś "przyjacielem" jego żony

?
up
chcesz powiedzieć że r🤬a jego kozę?
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.