Uwaga +18!!!
(Do moderatorów, jak scena w 2:30 jest nie odpowiednia na główną, przenieść na Harda)
podpis użytkownika
Boga nie ma
Na sadistic'u cała prawda !!!
S................l
2017-01-02, 2:24
wstyd mi za ten kraj powinno dopierdzielic polaczkowi 10 tyś. na lokal inaczej tego nie widzę!!!!!!
gdzie tam jest k🤬a jakiś Polak ? widziałem tam jednego jakiegoś przez moment białego ale zbytnio nic sie nie działo z nim... a tak to widze jakieś buractwo nie od nas i to wszystko a ten co tyle p🤬li to p🤬li i p🤬li niby pluje niby c🤬j wie co... nie ukrywam chętnie bym mu w psyk wyj🤬 tylko boje sie że później miałbym zasyfioną ręke
Brakowało zdecydowania ,powinien rozebrać mu ten telefon na tej ciała tej mordzie
teraz wiecie jak to moglo być w Elku /u angoli tak by nie kozaczył lepszy sort w dupe j🤬y/sprawa jest zlozona ale ja zawsze ide za tym na straconej pozycji
a tu wyrazie dupe wypinal burak
podpis użytkownika
nic nie widziałem nic nie słyszałem
No jak on za to dostal kose, to ja sie tym ludziom przed lokalem nie dziwie, ze chca zdemolowac ten burdel....
Co Kurski robi w kebabie ?
tylko oni/buraki/ jeszcze petarde wrzucili a wiemy jacy oni/kozioglowi/ wrażliwi na wybuchy
podpis użytkownika
nic nie widziałem nic nie słyszałem
k................k
2017-01-02, 8:13
a może ten ciapaty mu zgw🤬cił kota? Bądźcie wyrozumiali
Piękne!
Wzruszające, poruszające - po prostu obowiązkowy film!!!!
jak zawsze atakują tych co pracują, bo innym to faktycznie tylko dupe potrafią nastawić
Znam osobiście jednego ciapatego (turek), który prowadzi kebaba w Skoczowie (takie wyp🤬dajewo na Śląsku). Porządny facet, dobrze traktuje pracowników, żonę ma Polkę (ją też dobrze znam). Można by rzec, że porządniejszy niż nie jeden sebix czy inny zj🤬y dresiarz.
Tomikchomik1 napisał/a:
Znam osobiście jednego ciapatego (turek), który prowadzi kebaba w Skoczowie (takie wyp🤬dajewo na Śląsku). Porządny facet, dobrze traktuje pracowników, żonę ma Polkę (ją też dobrze znam). Można by rzec, że porządniejszy niż nie jeden sebix czy inny zj🤬y dresiarz.
Do puki jemu albo któremuś z jego dzieci nie zapali się lampka "dżihad" w głowie to będzie miły i porządny. To jest właśnie problem z Islamem.
Wytrzezwieje przeprosi, zapłąci....