Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Uwaga +18!!!

(Do moderatorów, jak scena w 2:30 jest nie odpowiednia na główną, przenieść na Harda)

podpis użytkownika

Boga nie ma
Na sadistic'u cała prawda !!!
Zgłoś
S................l 2017-01-02, 2:24 68
wstyd mi za ten kraj powinno dopierdzielic polaczkowi 10 tyś. na lokal inaczej tego nie widzę!!!!!!
Zgłoś
Gruszek83 2017-01-02, 2:26 4
gdzie tam jest k🤬a jakiś Polak ? widziałem tam jednego jakiegoś przez moment białego ale zbytnio nic sie nie działo z nim... a tak to widze jakieś buractwo nie od nas i to wszystko a ten co tyle p🤬li to p🤬li i p🤬li niby pluje niby c🤬j wie co... nie ukrywam chętnie bym mu w psyk wyj🤬 tylko boje sie że później miałbym zasyfioną ręke
Zgłoś
zerwikaptur 2017-01-02, 2:58 9
Brakowało zdecydowania ,powinien rozebrać mu ten telefon na tej ciała tej mordzie
Zgłoś
Gienek86 2017-01-02, 3:35 23
teraz wiecie jak to moglo być w Elku /u angoli tak by nie kozaczył lepszy sort w dupe j🤬y/sprawa jest zlozona ale ja zawsze ide za tym na straconej pozycji

a tu wyrazie dupe wypinal burak

podpis użytkownika

nic nie widziałem nic nie słyszałem
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2017-01-02, 3:42 3
No jak on za to dostal kose, to ja sie tym ludziom przed lokalem nie dziwie, ze chca zdemolowac ten burdel....
Zgłoś
rogal141 2017-01-02, 3:51 14
Co Kurski robi w kebabie ?
Zgłoś
Gienek86 2017-01-02, 3:53 4
tylko oni/buraki/ jeszcze petarde wrzucili a wiemy jacy oni/kozioglowi/ wrażliwi na wybuchy

podpis użytkownika

nic nie widziałem nic nie słyszałem
Zgłoś
gaznik 2017-01-02, 7:35 1
ić a twe miasto to uć
Zgłoś
k................k 2017-01-02, 8:13 4
a może ten ciapaty mu zgw🤬cił kota? Bądźcie wyrozumiali
Zgłoś
WieprzowinkadlaMuslimka 2017-01-02, 9:06 1
Piękne!
Wzruszające, poruszające - po prostu obowiązkowy film!!!!
Zgłoś
nelbox 2017-01-02, 11:07 1
jak zawsze atakują tych co pracują, bo innym to faktycznie tylko dupe potrafią nastawić
Zgłoś
Tomikchomik1 2017-01-02, 12:08 18
Znam osobiście jednego ciapatego (turek), który prowadzi kebaba w Skoczowie (takie wyp🤬dajewo na Śląsku). Porządny facet, dobrze traktuje pracowników, żonę ma Polkę (ją też dobrze znam). Można by rzec, że porządniejszy niż nie jeden sebix czy inny zj🤬y dresiarz.
Zgłoś
janlew 2017-01-02, 13:06 33
Tomikchomik1 napisał/a:

Znam osobiście jednego ciapatego (turek), który prowadzi kebaba w Skoczowie (takie wyp🤬dajewo na Śląsku). Porządny facet, dobrze traktuje pracowników, żonę ma Polkę (ją też dobrze znam). Można by rzec, że porządniejszy niż nie jeden sebix czy inny zj🤬y dresiarz.

Do puki jemu albo któremuś z jego dzieci nie zapali się lampka "dżihad" w głowie to będzie miły i porządny. To jest właśnie problem z Islamem.
Zgłoś
moskalowy 2017-01-02, 13:37 1
Wytrzezwieje przeprosi, zapłąci....
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie