Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 34 minuty temu
Polak mały...
Pater patriae • 2012-11-16, 16:31
Na co to ja trafiłem przekopując internet, aż zatęskniłem za dzieciństwem. Jaki ja głupi byłem, gdy mówiłem, że chcę być już dorosły, bo przecież wtedy można robić co się chce.

Jak ktoś ma zamiar narzekać, że mało sadystyczne, niech idzie na harda..
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ziutek11113 2012-11-17, 15:09
CBŚ napisał/a:

Przyjacielu (hehe), w swoich "postach" nie przekazujesz nic - ograniczają się one do kilku wulgaryzmów, a te Twoje wycieczki personalne mogą mnie w najlepszym przypadku rozbawić.
Typowy polaczek - przedstawię tu Twoją krótką psychoanalizę (zaznaczam, że nie jestem drugim Freudem):
Kamil, lat 13. Myśli, że jest wielkim patriotą, wielbi Piłsudzkiego i Dmowskiego, wykazuje się znikomą znajomością historii. Lubi przedłużać swoje wypowiedzi kilkoma przekleństwami. Jest zmanipulowany do tego stopnia, że myśli, że rzucając kamieniem w Policje albo podpalając samochód dowolnej stacji telewizyjnej jest wielkim rewolucjonistą. Nie wie, kiedy i w jakiej sytuacji używamy znaku zapytania.

Nie myliłem się. Debil

Cytat:

Jest zmanipulowany

A tutaj to już w ogóle sie skompromitowałeś
Zgłoś
Pater patriae 2012-11-17, 15:12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
PyskatySkurwiel 2012-11-17, 15:16 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-17, 15:36
Ale cebulą jebie od waszych postów...Widać świeżo po zbiorach w tej waszej polandii jesteście.
Zgłoś
CBŚ 2012-11-17, 15:43
Zgłoś
ziutek11113 2012-11-17, 16:05 1
Zgłoś
wrobel102 2012-11-17, 21:10
Łezka się w oku kręci.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-19, 0:48
Ku pokrzepieniu serc
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem