Na co to ja trafiłem przekopując internet, aż zatęskniłem za dzieciństwem. Jaki ja głupi byłem, gdy mówiłem, że chcę być już dorosły, bo przecież wtedy można robić co się chce.
Jak ktoś ma zamiar narzekać, że mało sadystyczne, niech idzie na harda..
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-11-16, 16:39
Prawie się wzruszyłem
konto usunięte
2012-11-16, 17:03
Wszystko fajnie gdyby w 0.58 przy słowach "krwią i blizną" było zdjęcie jakiegoś harcerza/żołnierza/patrioty, a nie jakiegoś hipstero-emo-mango-homo-kida trzymającego się za serce bo go chłopak wyr🤬ał i rzucił. Straszna gafa wg mnie.
konto usunięte
2012-11-16, 17:37
@treedbmw
Teraz ja przytrolluję. Koleś urodził się w Marcu a PRL zlikwidowali w Grudniu więc... nie urodził się w wolnym kraju.
Trololololo
Za mało sadystyczne. Ide na harda...
CBŚ
2012-11-17, 1:46
Inteligentna wrzuta. Liczysz na zdobycie piw od polaczków pseudo-patriotów.
22 lata... tyś jest dorosły
konto usunięte
2012-11-17, 2:16
Polska! Najwspanialszy kraj na świecie.
konto usunięte
2012-11-17, 2:31
1:11 zupełnie nie rozumiem po co leży plugawy krzyż na Polskiej fladze...
Właśnie to jest mega sadystyczne , ja pamietam ten wierszyk a mam 26 lat myśle że malo kto z młodego rocznika wogóle o nim słyszał dlatego polska tak mało ma wartości w swoim słowie !!!