Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 26 minut temu
Polak mały...
Pater patriae • 2012-11-16, 16:31
Na co to ja trafiłem przekopując internet, aż zatęskniłem za dzieciństwem. Jaki ja głupi byłem, gdy mówiłem, że chcę być już dorosły, bo przecież wtedy można robić co się chce.

Jak ktoś ma zamiar narzekać, że mało sadystyczne, niech idzie na harda..
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-11-16, 16:39 1
Prawie się wzruszyłem
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-16, 17:03 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
0statniSprawiedliwy 2012-11-16, 17:22 9
Wszystko fajnie gdyby w 0.58 przy słowach "krwią i blizną" było zdjęcie jakiegoś harcerza/żołnierza/patrioty, a nie jakiegoś hipstero-emo-mango-homo-kida trzymającego się za serce bo go chłopak wyr🤬ał i rzucił. Straszna gafa wg mnie.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-16, 17:37
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2012-11-16, 18:09 1
@treedbmw
Teraz ja przytrolluję. Koleś urodził się w Marcu a PRL zlikwidowali w Grudniu więc... nie urodził się w wolnym kraju.
Trololololo
Zgłoś
ripmax 2012-11-17, 1:39
Za mało sadystyczne. Ide na harda...
Zgłoś
CBŚ 2012-11-17, 1:46 6
Inteligentna wrzuta. Liczysz na zdobycie piw od polaczków pseudo-patriotów.
Zgłoś
rossiNH 2012-11-17, 1:57
22 lata... tyś jest dorosły
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-17, 2:16 4
Polska! Najwspanialszy kraj na świecie.
Zgłoś
ziutek11113 2012-11-17, 2:17 87
Zgłoś
0statniSprawiedliwy 2012-11-17, 2:21
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-17, 2:31
1:11 zupełnie nie rozumiem po co leży plugawy krzyż na Polskiej fladze...
Zgłoś
mareczekzip 2012-11-17, 3:49 1
Tak nam dopomóż Bóg...
Zgłoś
PikosTychy 2012-11-17, 8:04 1
Właśnie to jest mega sadystyczne , ja pamietam ten wierszyk a mam 26 lat myśle że malo kto z młodego rocznika wogóle o nim słyszał dlatego polska tak mało ma wartości w swoim słowie !!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem