Uciekając ze strefy zagrożenia powinni szanować nawet najmniejszą okazaną pomoc? Powinni być wdzięczni Niemcom za otwartość i szanować miejsca, w których zostali zakwaterowani? Sami zobaczcie.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
Uciekając ze strefy zagrożenia powinni szanować nawet najmniejszą okazaną pomoc? Powinni być wdzięczni Niemcom za otwartość i szanować miejsca, w których zostali zakwaterowani? Sami zobaczcie.
Nie bardzo rozumiem przesłania - moja leśniczówka po pożarze wyglądała by pewnie tak samo...
Dobra, dobra bo nie chciało mi sie oglądać do końca... Chwalili się który z nich to podpalił ?
Nie rozumiem o co ten hałas, po prostu to przypomina im, o ich rodzinnych stronach. Ci panowie posprzątali w ich domu, jak wrócą lokatorzy będą niezadowoleni !
Przecież w Niemczech prawicowcy podpalili TYSIĄCE tzw. Flüchtlingsheimów.
Kapłan_pustki napisał/a:
Przecież w Niemczech prawicowcy podpalili TYSIĄCE tzw. Flüchtlingsheimów.
Ale na logikę, to czemu mieliby podpalić jeden, stojący w środku osiedla budynek? Najłatwiej niepostrzeżenie jest podpalić skrajny budynek. Tutaj raczej pożar nastąpił, bo afrykańscy lekarze i inżynierowie nie potrafili używać urządzeń elektrycznych typu kuchenka. Albo podpalili celowo, żeby szybciej ich przeniesiono do mieszkań socjalnych.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie