Zabij każdego Polaka w wieku od 16 do 60 lat
cytat:
90% Polaków mieszkających w innych krajach zachodnich reprezentuje padlinę i najniższe dno społeczne do tego stopnia, że czasem wstyd rozmawiać w języku polskim na ulicy i żaden nigdy nie stwierdził, że powinien sp🤬alać do swojego kraju czynić patriotyzm loklanie.
Nikt go nie musi przymuszać do biegu na front, ale za frontem mógłby k🤬a pomóc swojej ojczyźnie.
Pedał j🤬y, k🤬a p🤬lona.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.ciekawi mnie tylko jedna rzecz, kto robi takich z🤬bów jak ty?
Ż🤬dzi xD

[ Dodano: 2024-09-30, 18:28 ]
Zgadnijcie kto to powiedział:
cytat:
To wcale nie podobne, to nie dobra pomyśli każdym ukrofil któremu się marży posuwanie w dupe widlami
Nieładnie tak pisać.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówNa bank film urwany na początku.
Oni się czują u nas bardziej k🤬a niż u siebie już.
Zresztą p🤬lę, nie mam k🤬a ochoty sie wk🤬iać i pisać po raz setny tego co tutaj pisałem wielokrotnie.
Cytując klasyka: "Szanuj kraj w którym mieszkasz albo wyp🤬alaj do kraju który szanujesz".
Może i urwany , ale tu wygląda jak by nasz "bohater" przyj🤬 się do niego za nic. Pada w pewnym momencie z ust Ukraińca takie stwierdzenie że on nic nie zrobił, i naszego wielkiego patriotę na chwilę zatyka, a później wyskakuje z popularnymi co do Ukraińców tekstami typu "wam się więcej wydaje niż wy myślicie". Przez cały film nie padło żadne oskarżenie które ten atak by w jakiś sposób tłumaczyło, typu "gówna po psie nie zebrałeś", "o auto mi się otarłeś" nic k🤬a. Tylko wielki patryjota, bojownik o sprawiedliwość dziejową i h🤬j wie co jeszcze, się przyj🤬 że koleś z innego kraju jest tchórzem bo na wojnie nie walczy.
Co się działo wcześniej, nie wiem, ale podejrzewam ze jak by faktycznie Ukrainiec cos odj🤬, to ten patopatriota by mu do tego parę razy w tej pogawędce nawiązał.
A jedyne co tu widzę to dość poprawnie mówiącego po Polsku Ukraińca, mówiącego że mieszka tu 5 lat więc na 99% na zasiłku to on nie jest który z rozbawienie reaguje na bezpodstawny (bo tak to wygląda) atak jakiegoś z🤬ba który w życiu ma gorzej i chce to sobie na kimś odbić.
podpis użytkownika
J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.90% z nich to osoby z ZACHODNIEJ ukrainy
Skoro już publicznie operujesz takimi danymi to ja mówię sprawdzam i poproszę o wiarygodne źródło takich sensacyjnych danych, oraz wskazanie metodologii badania, terminu jego przeprowadzenia oraz instytucji która je przeprowadziła.
podpis użytkownika
J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.I po co kłamiesz? Tak napisałem
"Dokładnie haha ulany polski z🤬b.smiecie co się za nic do Ukraińców sądzą j🤬 was polskie śmiecie. Żeby nie było sam jestem Polakiem."
Nie kłamię, wyłuskałem tylko esencję twojej wypowiedzi.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówA to właśnie on powinien tłumaczyć dlaczego coś robi albo dlaczego czegoś nie robi.
Nie dajcie się w to wciągać. Ma jełop wątpliwości to niech sam poda "podstawę prawną"
(a my go wtedy gasimy, że tak nie jest i pewnie czytał starą wersję - niech błądzi, niech szuka - to jego problem - polecam takie rozwiązanie

A swoją drogą to bardzo ciekawe, że on nawet nie jest z Unii a "może mieszkać gdzie chce".
Dezerterzy bla bla mówimy to my kraj co w 3 tygodnie wp🤬l dostał a rząd sp🤬olił w popłochu do Londynu.
No no odważnie hłe hłe odważnie jak na kraj gdzie gdy Tusk rządzi to pisuary nie będą bronić kraju i odwrotnie.
Kraj dostał wp🤬l, bo był w ruinie po 123 latach rozbiorów. Rząd sp🤬olił, takie bohatery, jak obecny rząd, gdzie mówi, że będzie putena w ziemię wgniatał, a bilety już kupione.
Ten kraj o którym piszesz tworzyli ludzie, którzy stworzyli państwo podziemne z działająca pocztą, urzędami itp na skalę światową. Reszta np Francja, Holandia po 2 dniach już biegały z dupami wypiętymi w kierunku hitlerowskich k🤬sow.