📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu

Ciekawe co było wcześniej, czy Ukrainiec coś zrobił co sprowokowało tego Polaka czy on tak sam od siebie postanowił wzmocnić wojsko ukraińskie nakłaniając Ukraińców mieszkających w Polsce żeby wrócili bronić swojej ojczyzny.
Jezeli nie robi nic złego i uczciwie pracuje to co on Wam przeszkadza ? Nie mozna wrzucać wszystkich do jednego worka. Każdy cwany i bohater jak wojny nie ma. Jak by u nas cos sie dzialo to Ci co teraz bohaterzy w komentarzach, pierwsi by uciekali
zotrix napisał/a:
ciekawi mnie tylko jedna rzecz, kto robi takich z🤬bów jak ty?
Ż__zi xD

Dobrze krótko ze ścierwem.
[ Dodano: 2024-09-30, 18:28 ]
To wcale nie podobne, to nie dobra pomyśli każdym ukrofil któremu się marży posuwanie w dupe widlami
[ Dodano: 2024-09-30, 18:28 ]
zzssaa napisał/a:
Zgadnijcie kto to powiedział:
cytat:
To wcale nie podobne, to nie dobra pomyśli każdym ukrofil któremu się marży posuwanie w dupe widlami
Velture napisał/a:
90% z nich to osoby z ZACHODNIEJ ukrainy
Skoro już publicznie operujesz takimi danymi to ja mówię sprawdzam i poproszę o wiarygodne źródło takich sensacyjnych danych, oraz wskazanie metodologii badania, terminu jego przeprowadzenia oraz instytucji która je przeprowadziła.
Goldsmany wymyśliły Ukropolin, no i mamy Ukropolin. W przyszłym roku ~350 miliardów defictu (gros wzięte na zbrojenia) w tym ~150. W dwa lata 0,5 BILIONA deficytu czyli jakies 0,7 BILIONA nowego długu. Tego państwa nie ma od momentu jak się ZSRR rozpadł i zaczeli rozkradać wszystko jak leci, a teraz to już nawet parodia nie jest
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie