banderowskie j🤬e gówno bez żadnej godności i honoru. ha tfu !
Na bank film urwany na początku.
Oni się czują u nas bardziej k🤬a niż u siebie już.
Zresztą p🤬lę, nie mam k🤬a ochoty sie wk🤬iać i pisać po raz setny tego co tutaj pisałem wielokrotnie.
Cytując klasyka: "Szanuj kraj w którym mieszkasz albo wyp🤬alaj do kraju który szanujesz".
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Jak takiego młodzieńca można wysyłać na wojnę? Przecież w PL siedzą tylko tacy z kategorią D czyli bez nerek, rąk/nóg, a ten pies to pewnie był pies przewodnik

Banderowiec jaki wygadany i miły skoro nawet zapraszał Lacha w swoje strony.
Zróbcie miejsce dla fanów banderowców bo zaraz tu będą nas dźgać w chore z nienawiści oczy
Jak takiego młodzieńca można wysyłać na wojnę? Przecież w PL siedzą tylko tacy z kategorią D czyli bez nerek, rąk/nóg, a ten pies to pewnie był pies przewodnik
Banderowiec jaki wygadany i miły skoro nawet zapraszał Lacha w swoje strony.
U Nas siedzą ci co sp🤬olili w pierwszych dwóch tygodniach od wybuchu ich wojny w 2022 gdzie wpuściliśmy ich do siebie bez zadnej kontroli jak leci.
90% z nich to osoby z ZACHODNIEJ ukrainy gdzie nawet jeden ruski żołnierz nawet nie dotarł. Wynajmują na ukrainie mieszkania, u nas doją socjal jak leci i często gęsto na kilka podrobionych dowodów osobistych jedna p🤬da bierze za jedno dziecko x4 bo ma 4 dowody osobiste.
Ja jebie nie wchodze w komenatrze tutaj bo zaraz sie wk🤬ie a miałem dzisiaj odpuścić.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Takie życie. Też bym sp🤬alał jak najdalej od tej zj🤬ej krainy. Ciekaw jestem ilu z tych prawilnych z torebkami pozerów wyklętych poszło by w kamasze... ?
Ja tu bym się skłaniał ku taktyce naszego rządu i obsadził obronę linii Wisły.
Jako, że ze stolicy jestem to mogę na ochotnika wysadzić w p🤬du kładkę Trzaskowskiego żeby żaden ciężki sprzęt się nie przedarł za nasze umocnienia
Ja tu bym się skłaniał ku taktyce naszego rządu i obsadził obronę linii Wisły.
Jako, że ze stolicy jestem to mogę na ochotnika wysadzić w p🤬du kładkę Trzaskowskiego żeby żaden ciężki sprzęt się nie przedarł za nasze umocnienia
Taktyka obecnego rządu by skłaniała wyj🤬 wszystko na wschód od odry.
podpis użytkownika

podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówAlbo biegają za jakimiś "pedofilami" albo czepiają się ludzi na ulicy... Żenada.

[ Dodano: 2024-09-30, 13:15 ]
brodacz też by sp🤬olił