📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu

nie wiem czy ironizujesz z tymi "idolami"
taki średni żarcik
przecież Polacy są znani ze swojego Polnische Wirtschaft
taki średni żarcik
przecież Polacy są znani ze swojego Polnische Wirtschaft
Up@ nie mówię całkiem serio..
Niektórzy powinni więcej między ludźmi przebywać.

polacy nie potrafią się nie kłócić oraz nie potrafią posiadać wolnego i sprawnie zarządzanego państwa
@jabolmax
Zgoda co do pierwszego, ale drugie to bzdura. II RP była przykładem naszego wolnego państwa, które pomimo wielu utrudnień było naprawdę silne. Pech był taki, że było pomiędzy dwoma najpotężniejszymi na świecie państwami, które nie był zbyt przyjaźnie nastawione. Nawetedne z najlepszych czołgów lekkich, najnowocześniejsze bombowce świata, najlepsze karabiny przeciwpancerne itp. nie pomogły obronić tej wolności.
Zgoda co do pierwszego, ale drugie to bzdura. II RP była przykładem naszego wolnego państwa, które pomimo wielu utrudnień było naprawdę silne. Pech był taki, że było pomiędzy dwoma najpotężniejszymi na świecie państwami, które nie był zbyt przyjaźnie nastawione. Nawetedne z najlepszych czołgów lekkich, najnowocześniejsze bombowce świata, najlepsze karabiny przeciwpancerne itp. nie pomogły obronić tej wolności.

@Magik2501
Ta, wszystko najlepsze, najnowocześniejsze, prawie na Marsie byliśmy.
Ta, wszystko najlepsze, najnowocześniejsze, prawie na Marsie byliśmy.

A jaki mam odebrać twój komentarz? Przesycony oczywiście argumentami. Fajnie, że zarzuciłeś mi coś, co właśnie sam zrobiłeś.
Magik2501 wymienił trzy rzeczy, które chyba są wałkowane od co najmniej 10 lat i pojawiają się głównie na portalach typu kwejk, sadol i wykop, mowa oczywiście o czołgu 7TP, bombowcu Łoś i karabinie Ur. I na tym kończy się wyliczanka takich ludzi.
No dalej, popisz mi się swoją wiedzą elvin, bo przecież jak się wychwala coś pod niebiosa, szczególnie polskiego, jak zrobił to Magik2501 to żadnych argumentów nie trzeba.
Magik2501 wymienił trzy rzeczy, które chyba są wałkowane od co najmniej 10 lat i pojawiają się głównie na portalach typu kwejk, sadol i wykop, mowa oczywiście o czołgu 7TP, bombowcu Łoś i karabinie Ur. I na tym kończy się wyliczanka takich ludzi.
No dalej, popisz mi się swoją wiedzą elvin, bo przecież jak się wychwala coś pod niebiosa, szczególnie polskiego, jak zrobił to Magik2501 to żadnych argumentów nie trzeba.

@anonymousm proszę, nie wypowiadaj więcej swoich poglądów bo twoja głupota aż razi po oczach
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie