👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

widzialem tą kobiete jak podpieprza oranżade ze stołu na ostatniej wiecierzy
echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20121219/POWIAT0206/121218665&a... tutaj macie ciekawe memy
Fajny by byl "Shut up, and take my Zbyszko" zamiast money ;]

echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20121219/POWIAT0206/121218665&a... tutaj macie ciekawe memy

MojeAvi napisał/a:
![]()
Wspaniale ze jestes

Jak na ironie, w podstawówce ojciec kolegi był prezesem jakiegoś tam zakładu Zbyszko ( nie wiem dokładnie gdzie, ale był... chyba u mnie w Łodzi) co roku na wigilie klasową dostawaliśmy kilka zgrzewek na całą imprezę za friiko. Nie kończyłem z nim Liceum ale ponoć też załatwiał chlańsko na każdą.
nie rozumiem, dlaczego w 0:14 zamazali markę na produkcie, by potem przez następne minuty robić program właśnie o tej konkretnej firmie i tym konkretnym napoju?
MojeAvi napisał/a:
![]()

szefostwo firmy zbyszko w najsmielszych snach sie nie snilo zeby taka reklame darmowa miec

Pracowników jak na lekarstwo, wszystko zautomatyzowane, foliowanie, etykietowanie i bezrobocie coraz większe
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie