👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Lufl napisał/a:
jaki Polak chyba pedał potrafi..
Nie pisz, że pedał potrafi, bo mu słodzisz

Jednej rzeczy nie rozumiem. Cokolwiek pojawi się związanego z konkretnym typem muzyki jest hejtowane. Techno - złe, dubstep - złe, rap/hip-hop - złe, pop - złe, metal - złe. Czego więc ci wszyscy hejterzy słuchają? Discopolo?
Pajacują na mieście gimbusy, a potem dziw, że matury nie pozdawane... Ale gibać się umi !
Niektóre kawałki dubstepowe są całkiem fajne, ale w tym wypadku Gold Dust został okaleczony...
Oryginał: DJ Fresh - Gold Dust
Oryginał: DJ Fresh - Gold Dust
lubiłem dabstep, ale modne ostatnio przerabianie go na pop, mnie zniechęciło do niego

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie