👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ogolnie rzecz biorac, to ich taniec nie pasuje do muzyki.
Poporstu kolesie tancza jakby do innej piosenki..
Mozna by rzec... ze sa daleko za murzynami
Poporstu kolesie tancza jakby do innej piosenki..
Mozna by rzec... ze sa daleko za murzynami

za co pytam za co
Katowice to fajne miasto a że was jeszcze ziemia nosi
Katowice to fajne miasto a że was jeszcze ziemia nosi

Kiedys to co oni robią to nazywało sie naśladowanie robota a teraz... Brak słow

Dubstep, niektóre fajne kawałki, ja lubię.
Kolesie ... mnie to bardziej kojaży się z electric boogie, choć pewnie wiele ćwiczyli to jeszcze dużo pracy. Czerwony lepiej tańczy. Ten utwór wolę w innej wersji.
Kolesie ... mnie to bardziej kojaży się z electric boogie, choć pewnie wiele ćwiczyli to jeszcze dużo pracy. Czerwony lepiej tańczy. Ten utwór wolę w innej wersji.

Trochę źle sformułowałem post pisząc ciągle w jednej osobie do Ciebie, przez co niepotrzebnie to do siebie przyjąłeś... W sumie nie wiem czemu tak zrobiłem, ale chciałem napisać to ogólnie , pisząc o innych, a jakoś zrobiłem to na Twoim przykładzie. Więc za to mi wybacz. Co do gustów, jest jedno trafne powiedzenie: "O gustach się nie dyskutuje", co moim zdanie jest dobrze powiedziane.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie