Mam wrazenie ze on specjalnie zle odpowiada zeby kolesa ogolic
i tak właśnie Polak w stanach może się tylko śmiać... albo raczej cieszyć, że nie utrzymuje darmozjadów
podpis użytkownika
Musicie uruść żeby to zrozumieć
Może mi ktoś powiedzieć dlaczego ten hamburger tak się śmiał na odpowiedź skąd pochodzi ?
kłamczuszku wydaje mi sie ze zerznales to z joe a nie "natkneles" sie na to na jutubie

@ryzy.ryz
smial sie bo koles ma odpowiadac na pytania, a polacy jak wiadomo do najinteligentniejszych narodow nie naleza
popatrz tylko na gramatyczne wynaturzenie autora tematu
smial sie bo koles ma odpowiadac na pytania, a polacy jak wiadomo do najinteligentniejszych narodow nie naleza
popatrz tylko na gramatyczne wynaturzenie autora tematu

@ryzy.ryz
Jakby ci to powiedziec... Polakow w Ameryce jest 10mln (dane z Wikipedii) - jestesmy tam czyms w rodzaju 'cyganow' w Polsce
- smutna prawda.
Jakby ci to powiedziec... Polakow w Ameryce jest 10mln (dane z Wikipedii) - jestesmy tam czyms w rodzaju 'cyganow' w Polsce

zzztom napisał/a:
Mam wrazenie ze on specjalnie zle odpowiada zeby kolesa ogolic
Bo każdy zna premierów ze Sri Lanki?

A teraz analogiczna sytuacja w Polsce,powiedzmy w jakimś tam programie rozrywkowym, gościem programu jest Izraelita(czyt.żyd). Jakby prowadzący zapytał go skąd pochodzi,i powiedział że jest z Izraela i jest żydem i prowadzący zaczął się z tego śmiać to od razu następnego dnia afera w mediach,że antysemityzm,auschwitz itp. jeszcze krajowa radiofonia tv by nałożyła kara na gospodarza programu. A w USA śmieją się z gościa który pochodzi z Polski i jest gicio.
podpis użytkownika
Skarżyć nie wolno,kapować nie wolno. Odegrać się wolno!