Przemówienie Victora Orbana z 30 stycznia 2014 roku w Budapeszcie:
W tłumaczeniu są błędy, dla usprawiedliwienia dodam że polskie napisy podstawił Węgier.
Konto usunięte
2014-02-04, 17:18
3:24 Donald Tusk, magistrale k🤬a.
Konto usunięte
2014-02-04, 17:22
Orban to taki węgierski Kaczyński, choć na pewno lepszy od Tuska.
Konto usunięte
2014-02-04, 17:28
Nie podoba mi się, że ta ruda pokraka stoi tam i jest kojarzony z czymkolwiek co dobrzy Polacy zrobili dla Węgier.
No niestety ale za PO Węgry wspólnego frontu z Polską nie zbudują.
podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Konto usunięte
2014-02-04, 17:42
Orban to takie samo ścierwo jak Tusk!! wyprzedaje kraj ż🤬dom i innym nacjom + cyganie maja lepsze warunki życie od przeciętnych przyzwoitych Węgrów!!! Wiem, bo mieszkam w Budapeszcie i aż się łezka w oku kręci, że i naszym braciom tak się źle żyje.
Konto usunięte
2014-02-04, 17:44
Gratulacje dla Węgra, który tłumaczył każde słowo
Jak widać Polski język nie jest mu obojętny i uznał, że warto się go nauczyć za co propsy
Konto usunięte
2014-02-04, 17:57
barka napisał/a:
Orban to takie samo ścierwo jak Tusk!! wyprzedaje kraj ż🤬dom i innym nacjom + cyganie maja lepsze warunki życie od przeciętnych przyzwoitych Węgrów!!! Wiem, bo mieszkam w Budapeszcie i aż się łezka w oku kręci, że i naszym braciom tak się źle żyje.
Co ty piszesz? Orban najchętniej zamknąłby granice, wypieprzył cudzoziemców i wprowadził ceny urzędowe.
Konto usunięte
2014-02-04, 18:02
barka napisał/a:
Na Węgrzech mają bynajmniej o tyle lepiej że trzecią siłą w parlamencie jest nacjonalistyczny Jobbik. A w Polsce na analogicznym stanowisku znajduje się partia ze starym komuchem przerobionym na "kobietę", pedały i inne temu podobne wynalazki.
jobbik.com/
Konto usunięte
2014-02-04, 18:03
Ale jak Węgrzy zaprosili przedstawicieli władz polskich na uroczystość odsłonięcia pomnika ofiar smoleńskich to nikt od nas nie pojechał...nawet ja szary obywatel czułem z tego powodu wstyd i zażenowanie....
O, i nie ma szmaty UE. Węgrzy spoko cyganie ;D U nas w robocie to najwięcej właśnie Węgrów, później Polaków no i Irlandczyków najmniej. Beka z nich i z nimi ;D
Orban zawsze na propsie. Leci piwko.
piwo za to że Tuska wypowiedzi nie puścili.
Konto usunięte
2014-02-04, 18:59
Jak widzę Tuska, to dla zasady nie puszczam filmiku choćby i miał 1000000 piw! Jego j🤬a złodziejska facjata powoduje we mnie odruch wymiotny i narastającą k🤬icę! C🤬j ci w dupę ty K🤬O!
haha! w 3:25 gość mówi "Tusk K🤬a" Piwo dla gościa!!!
Jak pięknie po węgiersku słowo "premier" brzmi: "Ministerialna k🤬a"