Rozumiem że ten angol teraz gania murzynów po Londynie i tłumaczy im jak się mają zachować.
Obejrzałem filmik dwa razy i jestem w szoku, że babka jak i większość komentujących napiernicza na Angola. To Anglik miał racje i dobrze mówił. Koniec konców został posądzony o rasizm, a typ który klął, pił i ogólnie zachowywał się jak świnia jest bohaterem... Dziwni są Polacy, bo jak nie Polak piłby piwo a np murzyn, to zaraz byłaby tu lawina hejtu
Wszyscy siebie warci. Jakis moczymorda, zniewieściały Angol i półdzika baba... Oby ta nasza Polska została dalej zacofana i zaściankowa. Oby czaskoski tego dopilnowal
To również chciałem skomentować po 11 latach od założenia konta, film stary prawie jak ja a gównoburza jakby to się u Was w klatce działo przed chwilą. Prawda taka, że podświadomie dobrał się swój do swojego, Pani której już zbierało się na wymiociny się nie dziwię. Kobiety nie lubią alkusów i o tym się sam przekonałem haha. Super przykład jak elegancko można manipulować informacjami, film widziałem kilka lat wcześniej tylko bez tych emotikonek(nadal tak się to nazywa?) Pozdrawiam