Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:50
Polak z browarem w metrze..
Halman • 2020-06-21, 9:34

w wielkim skrócie; polak zostaje 'upomniany" o picie piwa przez angola "bo takie tutaj są zasady"
a jak ich nie respektuje to niech się wynosi z UK . Potem dołączyła się jakaś sucz i skwitowała cała sytuację
czymś w rodzaju; że angol wykorzystuje jego narodowość i nie bedzie siedzieć w jego (angola) towarzystwie..

filmik który wielokrotnie miesza uczucia
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
boo 2020-06-21, 16:44
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Belweder 2020-06-21, 18:53 1
boo napisał/a:

Zachowaj epitety dla swojego stada. Ogladalem filmik dawno temu a dzis "po lebkach". Angol przy tym rus/pol wyglada o niebo lepiej. Potrafi przekazac o co mu chodzi, nawet pokazal mu, ze jest zakaz spozywania a to tamten wiesniak wstal do niego z bluzgami

Epitety użyłem żeby zniżyć się do Twojego poziomu. Popatrz sobie na epitety swojej poprzedniej wypowiedzi. Jeśli bierzesz ludzi na wygląd, to możesz się kiedyś mocno zdziwić. To po co się wypowiadasz, jeśli nie masz całego spektrum sytuacji?
Zgłoś
Nejm 2020-06-21, 20:44
No i dobrze Angol go wyjaśnił. Jakby w Polsce jakiś ukrainiec się upijał w w komunikacji miejskiej to też by dostał pocisk. Tzn. mógłby dostać... Bo nie widziałem jeszcze u nas nikogo kto by na to zwracał uwagę, a wielu widziałem co chlali
Zgłoś
Adae 2020-06-22, 1:17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
pve11 2020-06-22, 18:24 1
Zgłoś
ottohetman 2020-06-23, 8:01
Zgłoś
mlody118 2020-06-23, 8:47
Zgłoś
Adae 2020-06-26, 1:02 1
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem