Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
R................d 2012-04-30, 15:34
A potem się, k🤬a, dziwić skąd Polacy mają taką opinię...
Na pewno 3/4 tych rzeczy nigdy śmietnika nie widziało, nawet z daleka, ale "pseudo szpan" musi być.......
Zgłoś
t................r 2012-04-30, 15:50 13
powinien przeprowadzić się na ten śmietnik, było bu mu łatwiej.
Zgłoś
antyzog 2012-04-30, 16:02
K🤬a co za wstyd, znowu.
Zgłoś
magiel 2012-04-30, 16:04 7
k...a, aż idę na swój smietnik zobaczyć czy czegoś fajnego nie ma.
Zgłoś
metal15 2012-04-30, 16:28 41
rozumiem że jak sie jedzie za granice to różnie może być, często jedziesz żeby zarobić na chleb nie tylko dla siebie ale także często dla rodziny , dziecka
I jest to dla mnie całkowicie zrozumiałe że jeśli (jak np w stanach czy UK) ludzie wystawiają graty przez dom na ulicę koło krawężnika, to można oblukać i zabrać co się przyda (bo w tym celu właśnie je wystawiają) nie tak jak u nas w p🤬du do kontenera często sprawne graty , a jak już coś większego postawisz koło śmietnika i sąsiad by się zainteresował to wstyd cokolwiek zabrać bo zaraz cie pół osiedla wyśmieje... no cóż
Ale wracając do sedna to tak jak pisałem - popieram zbieranie gratów które są sprawne , nie dość że się przydadzą, że za nie nie płacisz to do tego można jeszcze zaliczyć ochronę środowiska no ale nie należy nagrywać tak kompromitujących filmików

podpis użytkownika

Husqvarna SM 125 S
Zgłoś
pakicito 2012-04-30, 17:01
Cytat:

powinien przeprowadzić się na ten śmietnik, było bu mu łatwiej.

i bliżej do jadłodajni
Zgłoś
c................m 2012-04-30, 17:54 1
on zapewne też jest ze śmietnika
Zgłoś
l................t 2012-04-30, 21:20 1
no to się pochwalił o.0
Zgłoś
j................e 2012-04-30, 22:53 1
ale gaci nie ma ze śmietnika? ... k🤬a co za mózg..

swoją drogą.... ale syf i malaria ;/
Zgłoś
P................z 2012-04-30, 23:02
No i jak tu nie przyznać racji testovironowi jak się widzi taki obrazek
Zgłoś
g................3 2012-04-30, 23:06
Liczyłem,że koleś ma firmę ... która śmieci przewozi a tu takie coś i tak graty dla kolesia.
Zgłoś
grzess777a 2012-04-30, 23:08
A ja mam zajebistego Pada ze śmietnika co na allegro śmiga po 150zł. Po odkażeniu nap🤬lam w PESa. FIFA 12 SSIE.
Zgłoś
j................e 2012-04-30, 23:12
Bogactwo część główna skuhwysyny!
Zgłoś
stiflermistrz 2012-04-30, 23:13
A dla mnie gościu jest mistrzem. W pięknym stylu szydzi sobie z przesławnego i (co najgorsze) przez wielu uwielbianego śmiecia - testovirona. Piwo dla tego pana, co by mu się w lodówce nie kończyło!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie