📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:42

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Kto kórwa daje te komentarze, przecież widać że jest przećpany a nie pijany. Ja mu się nie dziwie że ma takie trudności z tym krawężnikiem.
Dokładnie tak fiszu, wygląda tak jakby miał zachwianą perspektywę i pokonywał tym krokiem kanion, a nie krawężnik. Nogi szeroko rozstawione, bo na takiej wysokości mocno buja. Może ma siedmiomilowe buty?
nie ma lepszej jazdy nie po Budexe, pewnie ten kraweznik byl wielki .... Budapren rulez!

Presty napisał/a:
Skąd wiadomo, że to Polak?
Przecietny Polak nie ma nawet po 1,0 l problemów z pokonaniem krawężnika, najwyżej go skopie i zwyzywa![]()
Przecie widać że to Małysz... przechadzał się ulicą i akurat przypomniał sobie swój najlepszy skok.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie