A dlaczego on powiedział Russian style jak tak polacy faktycznie rozmawiają hehe co za z🤬b następny do koleckcji
J🤬y udaje ruska z biało czerwoną czapką na głowie.
Trolololo..
Trolololo..
Posp🤬alają na zachód i na odległość wielkich patriotów w bluzach i czapkach z orłem rżną.

Prawdziwy wolak patriota reprezentuje nas swoją zajebistością za granicą.

No tak. Prawdziwy Rusek zawszę przecież mówi "dziękuję" i "nie".
Wow... Nie wierze, że mu się udało...
Jacy moderatorzy tacy userzy.
podpis użytkownika
"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."Jacy moderatorzy tacy userzy.
Polish Adam - Zajebisty chłop, oglądaliście jego Vlog ze tak nie ładnie się wyrażacie na jego temat ??
Proponował bym obejrzeć, bo pokazuje jak ludzie żyją pełnią wolności w hameryce, i uświadamia człowieka w jakim niewolniczo-socjalistycznym państwie żyjemy - Europa i jej unia ścierwo. I szkoda że moi rodzice nie wyjechali na kontynent zaraz po II wś. Pewnie też bym kręcił video o tym jak tam się żyje i K🤬A DUMNIE NOSIŁ BYM CZAPECZKI Z ORZEŁKIEM BO JAKO NARÓD JESTEŚMY NIEZNISZCZALI I I nie raz w przeszłości dalszej czy bliższej nasi dziadowie i pradziadowie wyciągali innym narodom dupy z opresji !
Aleście mnie wk🤬ili.... :[
Proponował bym obejrzeć, bo pokazuje jak ludzie żyją pełnią wolności w hameryce, i uświadamia człowieka w jakim niewolniczo-socjalistycznym państwie żyjemy - Europa i jej unia ścierwo. I szkoda że moi rodzice nie wyjechali na kontynent zaraz po II wś. Pewnie też bym kręcił video o tym jak tam się żyje i K🤬A DUMNIE NOSIŁ BYM CZAPECZKI Z ORZEŁKIEM BO JAKO NARÓD JESTEŚMY NIEZNISZCZALI I I nie raz w przeszłości dalszej czy bliższej nasi dziadowie i pradziadowie wyciągali innym narodom dupy z opresji !
Aleście mnie wk🤬ili.... :[