Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Połamaniec
Pantilion • 2018-11-16, 7:20
Taki oto złamas

podpis użytkownika

"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Zgłoś
repowski 2018-11-16, 7:57 35
Zgłoś
skywalker75 2018-11-16, 9:26
Fuck !!!.. też tak miałem, po zerwanym więzadle, tzn 1/3 tego a ból taki, jakby ci nogę łamali, że idzie się zesrać. Aż mnie ciarki teraz przeszły. To musi być fejk, może ma jakąś protezę ?

podpis użytkownika

czarna fortuna
Zgłoś
janlew 2018-11-16, 12:22
Jak Mel Gibson w Zabójczej Broni, tyle że on se bark wybijał
Zgłoś
ProVVe 2018-11-16, 13:31 4
skywalker75 napisał/a:

Fuck !!!.. też tak miałem, po zerwanym więzadle, tzn 1/3 tego a ból taki, jakby ci nogę łamali, że idzie się zesrać. Aż mnie ciarki teraz przeszły. To musi być fejk, może ma jakąś protezę ?

Eee nie to się jakoś nazywa. Niektórzy ludzie maja problem z nazwijmy to "utrzymaniem" kończyn na swoim miejscu. Wstawia sie im protezy zapobiegające wypadaniu ze stawów. Mój kumpel średnio 2-3 razy na tydzień miał cos takiego z barkiem. Później nawet juz nic nie robił i cytuję "samo wskoczy". Na każdym wf-ie wystarczyło, że machnął ręką i juz luźna . Na początku bolało z czasem mniej. Wstawili mu protezę i się trzyma

Poszukałem. hipermobilność, która jest przyczyną niestabilności wielokierunkowej. Nie musisz przejść urazu, żeby to miec. Taki "luz na sworzniach" bujasz sie kazdym stawem

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
Dodus 2018-11-16, 16:56
Magical czy to Ty?
Zgłoś
petru23 2018-11-16, 17:47
Hehe, mam podobie
Zgłoś
Oponka 2018-11-16, 19:33
i jeb renta od zusu
Zgłoś
panta_rhei 2018-11-16, 20:02
Elektryczny bocian
Zgłoś
Heathen 2018-11-19, 17:28
Moim zdaniem to proteza, nie możliwe żeby potem tak wstał.
Zgłoś