📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
🔥
Policjant kończy bójkę
- teraz popularne
A wczoraj wędzone było,taką szynkę czy kiełbaskę z dzika to przytulę mmm;D
Tam na końcu z góry chyba "łojciec" przyszedł aż się nagrywający chyba przestraszyli XD
Gambino86 napisał/a:
I wyborcy batyra na ławeczce...
Wesołych Świąt życzy Ci wyborca Pana Dr Karola Nawrockiego, zacznij żyć i nie mieszaj we wszystko polityki, pozdrawiam serdecznie
PsikutaBezS napisał/a:
Bo?
Należysz do tych feministek co wypierają życie psa czy raczej suki nawet jak jest zagrożone życie dziecka?
A no tak one nie mają dzieci, na szczęście.
Oczywiscie ze wybralbym psa. W p🤬dzie mam cudze dzieci.
xxxbastrado122 napisał/a:
Wesołych Świąt życzy Ci wyborca Pana Dr Karola Nawrockiego, zacznij żyć i nie mieszaj we wszystko polityki, pozdrawiam serdecznie
PANA, DOKTORA HAHAHAHAHAHAHA... ty mi nie życz niczego, bo ja z tymi co na tego tępego Dyzmę głosowali nawet nie gadam.
Się śmiejcie, ale to między innymi przez takie sytuacje, Polska nie jest zbyt popularna wśród muslimstwa.
xxxbastrado122 napisał/a:
Zapomniałeś dodać "Jego Ekscelencji".
[ Dodano: 2025-12-23, 19:03 ]
Smuga50 napisał/a:
Się śmiejcie, ale to między innymi przez takie sytuacje, Polska nie jest zbyt popularna wśród muslimstwa.
A co, boją się żuli?
PsikutaBezS napisał/a:
Bo?
Należysz do tych feministek co wypierają życie psa czy raczej suki nawet jak jest zagrożone życie dziecka?
A no tak one nie mają dzieci, na szczęście.
Sram na feministki, na bachory też sram. Zwierząt nie ruszam.
Ty to chyba jak ten chłop pańszczyżniany, żywemu nie przepuścisz
Kiełbasę z dzika jadłem - nie zachwyciła mnie. Pieczonego nie miałem jeszcze okazji.
Z kiełbasą z niepewnego źródła lepiej uważać - włośnica.
Z kiełbasą z niepewnego źródła lepiej uważać - włośnica.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie