Music: Bob Marley - Sun is Shining (Smoke out Dubstep remix)
Ps. Jak ktoś chciałby kupić GoPro Hero to możemy się dogadać.
Konto usunięte
2012-03-06, 21:54
Ciśnijcie mocniej na ten dubstep, to przecież takie "trendy" i można sporo piwek wyrwać
Dupstep to gówno ale tutaj już przesadzili. Nie dość, że profanacja to nawet jak na dupstep c🤬jnia. Jak k🤬a to się może komuś podobać? Posłuchaj najpierw oryginału, a potem tego gówna. Jeżeli remix wyda ci się lepszy to p🤬lnij się w łeb. Powtarzać do skutku albo aż zdechniesz.
szalone Ikary

niech nie lecą za blisko słońca bo im się skrzydła roztopią.
Konto usunięte
2012-03-06, 21:59
Przyszła moda na dubstep - wszystkim sie podobalo
Przyszła moda na nienawidzenie dubstepu - wszyscy nienawidza
ogladaj k🤬a filmik i wlacz swoja ulubiona muze i zamknij morde (for all)
Konto usunięte
2012-03-06, 22:03
Konto usunięte
2012-03-06, 22:15
Latają tak do czasu aż przypier.... w brzozę i się skończy. Nie będzie tutaj żadnego latania.
Skaleczona nuta Bobika ale za wiewióra i tak piwo leci
@up. Przy twojej wersji można przynajmniej śmiało włączyć głośniki. Good job!
podpis użytkownika
Metal up your ass!!!
Konto usunięte
2012-03-06, 22:25
Zaraz sie zesram napisał/a:
Odmienna wersja:
Dzięki, teraz da się słuchać.
A tutaj macie kanał na YT:
youtube.com/user/WsFlyingTiger
Ja tu płacze, że nie mogę sobie polatać tak jak oni a wy sie k🤬a spuszczacie nad muzyką. Wyciszanie to taka wielka sztuka??
Konto usunięte
2012-03-06, 22:45
nic nei miałęm do tego gówna w tle... ogolnie do tego gowna od p🤬lonych k🤬a wiertarek ale to z marlejem to juz wielka k🤬a p🤬lona przesada no k🤬a wielka p🤬lona przesada. JEBAC K🤬A WIERTARKI!!!!!!
"Ps. Jak ktoś chciałby kupić GoPro Hero to możemy się dogadać. "
masz interes to idz na allegro.
Konto usunięte
2012-03-06, 23:05
tfojastara napisał/a:
Dupstep to gówno ale tutaj już przesadzili. Nie dość, że profanacja to nawet jak na dupstep c🤬jnia. Jak k🤬a to się może komuś podobać? Posłuchaj najpierw oryginału, a potem tego gówna. Jeżeli remix wyda ci się lepszy to p🤬lnij się w łeb. Powtarzać do skutku albo aż zdechniesz.
czlowieku to ze komuś sie podoba ten remix nie znaczy ze nie zna i nie wielbi oryginału nie zna klasyki i wogóle
mi sie podoba i h🤬j
Konto usunięte
2012-03-06, 23:06
Pozazdrościć, mój największy jackass to zjazd na sankach z górki