Music: Bob Marley - Sun is Shining (Smoke out Dubstep remix)
Ps. Jak ktoś chciałby kupić GoPro Hero to możemy się dogadać.
Konto usunięte
2012-03-06, 23:09
Siedze przed kompem , patrze na ten film i stwierdzam ze moje zycie jest marne.
Jak czytam te komentarze, w których ciśniecie po Dubstepie to myślę, że jestem na drugim k🤬a "glamrap" gdzie siedzi banda gimbów, która nie potrafi napisać nic poza "C🤬jowe, beka z wieprza, wiadomo, nawet nie sprawdziłem". Jak już ktoś zaznaczył wcześniej - zamknijcie p🤬dy, włączcie swoją muzykę i oglądajcie. I nie, nie jestem fanem dubstepów - słucham rapu cały czas, nie pogardzę również muzyką t.j. Dżem, Czesław Niemen, Bob Marley czy coś z dzisiejszego R'n'B, jeśli tylko mi wpadnie w ucho. Więc jeśli chcielibyście mi pocisnąć, że jestem dub-z🤬bem to już macie po argumencie.
Wracając - kiedy pierwszy raz zobaczyłem tę formę rozrywki (bo chyba sportem tego nie można nazwać, a w sumie sport ekstremalny), stwierdziłem, że sam bym się na to chętnie kiedyś skusił, aczkolwiek nie wiem jakie są procedury tego wszystkiego i wymagania. Czy jest to tak jak ze skokiem ze spadochronem, że trzeba najpierw w tunelu ćwiczyć, a dopiero później skakać (jakby ktoś miał jakieś wiadomości na ten temat to bardzo bym prosił). Mógłbym w sumie stwierdzić, że jest to pewnego rodzaju marzenie na przyszłość, skoczyć kiedyś i poczuć tą wolność oraz zobaczyć to co oni widzą podczas skoku.
Król reggae i jakiś c🤬jowy dubstep. Załamka
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Jako fan tego typu muzyki (techno, house, trance, dubstep) mówię, że ten remix jest do dupy.
Ma ktoś wersję na PC?
podpis użytkownika
"Mówisz na mnie pener? To jest moje drugie imię, wydziabane mam na szyi to ty tępy sk🤬ysynie!"
Nie wiem czy bym się zdobył na takie coś. Trzeba mieć nerwy ze stali.
Co do nutki wszystko zostało powiedziane. Nie pasuje, nie słuchaj.
@Grillowany nie wierzyłem w Twoje słowa więc odwiedziłem ten portal i nie wierze w to co widze, tam jest naprawde tak jak napisales. Dlaczego nikt im nic nie zrobi za te , k🤬a nie wiem jak to okreslić, wyzwiska? offtop? spam? whatever...
Norwegia-piękna. Od połowy robi się ostro...I tak świątecznie życzę wam czasu i pieniędzy na taki sport...bo chęci to chyba nikomu by nie brakowało!
@p sory nie czytam nawet wstecz ale nie zsobył bys się? Pomyśl o piękniejszej śmierci. Szybko, praktycznie bez bólu, robiąc coś pięknego. Nie mówię, że bym nie odcinał kloca, ale trzeba czasem powiedziec "j🤬 to-lecimy" żeby przeżyć (lub nie i c🤬j

) coś pięknego. Kwestia nastawienia. Nadal podkreślam że bym się srał i nie kozacze
@Grillowany
do skoków nie trzeba ćwiczyć w tunelu ale żeby tak latać, to np w usa, trzeba wykonać 500 skoków... reszta w necie hasło: Wingsuit flying
korskidegenerat napisał/a:
@Grillowany nie wierzyłem w Twoje słowa więc odwiedziłem ten portal i nie wierze w to co widze, tam jest naprawde tak jak napisales. Dlaczego nikt im nic nie zrobi za te , k🤬a nie wiem jak to okreslić, wyzwiska? offtop? spam? whatever...
To jest bardziej portal stworzony pod nich, gdzieś, gdzie te wszystkie hejty mogą wypłynąć na światło dzienne, a i tak nikt ich nie weźmie na poważnie. Glamrap to po prostu miejsce dla idiotów.
Aż mi się smutno zrobiło słuchając tego gówna. Jak można remixować tak odmienne gatunki, które zupełnie nie pasują do siebie?
djhexe napisał/a:
@Grillowany
do skoków nie trzeba ćwiczyć w tunelu ale żeby tak latać, to np w usa, trzeba wykonać 500 skoków... reszta w necie hasło: Wingsuit flying
Wybacz, dopiero teraz zauważyłem Twoją odpowiedź - właśnie sobie muszę posprawdzać, bo nigdy nie pamiętałem jak się ten "sport" nazywa. Dzięki za pomoc.
Joke Sommer i Halvor Angvik..Dedal i Ikar..pinionierzy agresywnego proximity basejumpu..przepiekne..profanacja czy nie..zamiast p🤬lic jak mozna bylo tak z🤬bac Sun Is Shining dubstepem zastanowcie sie ile pracy trzeba bylo wlozyc by nakrecic takie cudo
z reggae zyje od 15 lat..i z calym szacunkiem do tworczosci Marleya nie uwazam by bylo to gorsze od tworczosci chociazby jego synow a Island Record po smierci mistrza wydalo jeszcze wiele oficjalnych albumow zmarlego Boba w nietypowej oprawie muzycznej..wystarczy przypomniec sobie Soul Almighty..jezeli komus nie podobaja sie takie kulinarne eksperymenty moze zawsze wylaczyc glosniki..jezeli ktos widzial wczesniejsze dream line-y Sommera i zanurzyl sie w temacie troche głebiej zrozumie ze to jego styl..filmik ten powstawal bardzo dlugo i caly basejumpowy świat niecierpliwie czekal na 3 juz odslone najlepszych na świecie skoczkow w Vampirach..nawet jesli nie podoba ci sie podklad muzyczny uszanuj to co jest w obrazie..bo o takich wyczynach mozemy tylko pomarzyc
Konto usunięte
2012-03-07, 13:16
Oni to mają wielkie jaja !!!
Konto usunięte
2012-03-07, 14:51
"Sun is shining. Dubstep is still shit"
Konto usunięte
2012-03-07, 17:52
Witam. Założyłem konto niedawno, a portal przeglądam od dawna. chciałem to już wcześniej napisać, ale nie miałem energii. Do rzeczy:
Dostaje się tutaj coraz więcej j🤬ych pokemonów słuchających jakiegoś p🤬lonego gówna, którzy umieszczają filmy z tą "muzyką". Czy administratorzy tego portalu nie mogą wyp🤬olić ich stąd!? Chciałbym żeby ta strona wróciła do swej świetności. Gdzie złamania? Gdzie krew? Gdzie śmianie się z cudzego nieszczęścia? Jedynie hard utrzymał swój poziom... Idę dalej patrzeć na "kobiety" z k🤬sami bo to jedyne co mi pozostało.